Comisia Europeană a autorizat un prim tratament împotriva COVID-19
6 July 2020
Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe
9 July 2020

Video-conferință: „Matematica mişcării organismelor acvatice”

„Matematica mişcării organismelor acvatice” este tema video-conferinței pe care Institutul de Matematică “Simion Stoilow” al Academiei Române și Agence Universitaire Francophone, prin Centrul Francofon de Matematică, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti o va organiza vineri, 10 iulie a.c., on-line, de la ora 16.00, ora României.

Sursa foto: Institutul de matematică Simion Stoilow al Academiei Române 

Video-conferința va fi susținută de profesorul Marius Tucsnak de la Universitatea din Bordeaux, Institutul de matematică (https://www.math.u-bordeaux.fr/~mtucsnak/)

Sursa foto:  https://www.math.u-bordeaux.fr/~mtucsnak/

Evenimentul de vineri, 10 iulie a.c. face parte din ”seria de video-conferinţe francofone MATH-ADORE,  care îşi propune să prezinte unui public universitar divers, idei, concepte, metode şi rezultate ale cercetării matematice actuale”, spun organizatorii, și va putea fi urmărită pe pagina  https://bit.ly/3dXnBvl.

Detalii în interviul realizat de Corina Negrea cu prof.dr. Lucian Beznea, Directorul Institutului de Matematică Simion Stoilow al Academiei Romane dar și al Centrului Francofon de Matematică, organizatorii conferinței „Matematica mişcării organismelor acvatice” de maine, 10 iulie a.c., de la ora 16.00.

Sursa foto:   http://imar.ro/