Azi la Radio Romania Cultural: GPS CULTURAL
23 December 2016
Destinațiile lui Moș Crăciun – Ho Chi Minh
24 December 2016

Moş Crăciun a ajuns în ”Căsuţa de sticlă”. La Reşiţa a continuat povestea frumoasă “Muzică pentru viaţă”

În centrul oraşului Reşiţa continuă povestea frumoasă “Muzică pentru viaţă”. “Fii bun, donează” a fost refrenul care a răsunat şi vineri, 23 decembrie în Piaţa 1 decembrie 1918. A vibrat în sute de inimi, în proiectul “Muzică pentru viaţă”, o muzică ce continuă să facă minuni, să ne bucure sufletele şi să ne facă din ce în ce mai mult să credem că visul nostru poate deveni realitate. Oamenii de bine, oamenii cu suflet mare au donat şi vineri, au venit din mai multe localităţi din vestul ţării, tocmai pentru a contribui la realizarea acestui ideal, deschiderea Clinicii de recuperare oncologică de la Slatina Nera, singura din România.

Unul dintre cei care au învins această boală este Mario, de doar 9 ani. El a fost prezent în Căsuţa de sticlă şi ne-a povestit cum alături de mătuşa sa a venit să doneze, pentru cei aflaţi în suferinţă.

Moş Crăciun a ajuns şi el spre seară în centrul oraşului şi desigur în “Căsuţa de sticlă”, unde s-a alăturat proiectul Radio Reşiţa. De asemenea a oferit micuţilor prezenţi dulciuri şi a participat la o şedinţă foto alături de crăciuniţele sale.

Sâmbătă, 24 decembrie este ultima zi a campaniei, iar la ora 17.00, în centrul oraşului, echipa Radio Reşiţa va anunţa care este suma adunată în cele 6 zile ale proiectului Muzică pentru viaţă.

Cristina Corocan

Sursa: radioresita.ro