Născut în România- După 90 (un proiect ARCEN). Invitat: Andrei Crăciun
7 January 2022
Născut în România – Subiecte rurale și obiecte agricole reinterpretate de Dan Vezentan, duminică 23 ianuarie 2022
20 January 2022

Născut în România: Invitată, Ecaterina Lung, prof. univ. dr. la Universitatea din București, Facultatea de Istorie, istoric medievist, director al Centrului de Istorie Medievală al Universității București duminică, 16 ianuarie ora 16:00

A lucrat în anii 1990 la Muzeul Țăranului Român, are un master in istorie medievală la Université Libre Bruxelles, studii postdoctorale în Franța, a fost prodecan al Facultății de Istorie din București (2008 -2012) și membru în Senatul Universității, predă istorie medievală și istorie culturală la Facultatea de Istorie. Are o activitate de cercetare foarte susținută, a publicat numeroase articole de specialitate în reviste internaționale și românești, este autoare de manuale și volume dedicate istoriei medievale și istoriei culturale.
În 2021 a fost aleasă președintă a International Society for Cultural History.
Are o prezență activă la conferințe și congrese internaționale și consideră că istoricul medievist din România poate să colaboreze  de la egal la egal cu medieviștii importanți din toată lumea mai ales că în  ultimele decenii interesul pentru perioada medievală este în continuă creștere.

Georgeta Drăghici