Izvoare de filosofie – Invitată: Lavinia Marin, dr. în filosofie (I)
29 September 2017
DOCUMENTAR: Ziua Internaţională a Cafelei
1 October 2017

NOU ÎN GRILA RADIO ROMÂNIA CULTURAL – InterActiv – Din 6 octombrie

Trăim conectați continuu în rețele ce se hrănesc hulpav din impulsurile „like” și „share”, un păienjeniș electronic în care nevoia de legătură umană reală cu greu se mai poate face auzită. Să ne reconectăm printr-o cumunicare autentică, să-i redăm vocea interacțiunii umane – este provocarea pe care v-o lansează talkshow-ul InterActiv la Radio România Cultural.

Daniela Vasile și invitații săi, psihoterapeuți, psihologi clinicieni sau medici psihiatri, vă propun o interactivitate cu adevărat activă, în care ascultătorul este ascultat și implicat, în care încercăm să găsim împreună sensuri și rezolvări ale situațiilor sau impasurilor cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

InteraActiv, în direct, în fiecare vineri seara, de la ora 23 la 24. Vă așteptăm la numerele de telefon  021 311 12 40 și 021 319 05 05.

 

Vineri, 6 octombrie, de la ora 23, în prima ediție a talkshow-ului InterActiv, realizatoarea emisiunii Daniela Vasile și psihanalistul Gabriela Romaneț vă invită la o discuție despre „începuturi”.

O relație de iubire abia înfiripată, căsătoria, nașterea uni copil, schimbarea locului de muncă sau a locuinței sunt evenimente de viață, unele foarte plăcute și altele mai dificile, care ne pun deopotrivă în fața necunoscutului. Cum gestionăm astfel de situații? Vă așteptăm în direct să aflăm împreună câteva posibile răspunsuri.