Actriţa americană Cloris Leachman, laureată cu Oscar şi câştigătoarea mai multor premii Emmy, a murit la 94 de ani
28 January 2021
Texte clasice și contemporane românești puse în scenă la Replika
29 January 2021

Noua stagiune a Teatrului de Comedie este definită de originalitate, inovație și reinventare

În primul weekend din luna februarie, Teatrul de Comedie își așteaptă din nou spectatorii în sala de spectacol. Pentru că este luna îndrăgostiților sunt programate două reprezentații dedicate iubirii, în mai multe ipostaze ale acesteia.

Sâmbătă 6 februarie, la ora 19.00, spectatorii Teatrului de Comedie vor fi întâmpinați de DON JUAN după Moliere, regia Andrei și Andreea Grosu, iar duminică 7 februarie, ora 19.00, au programată o întâlnire DISEARĂ LA 7 de Aurelian Bărbieru, regia Chris Simion-Mercurian. Ambele spectacole vor fi prezentate în variante noi, adaptate pentru Sala Radu Beligan.

Pentru că în tot acest timp s-a creat o comunitate online, Teatrul de Comedie va continua activitatea în acest mediu, unde publicul va putea urmări seria de spectacole-lectură și proiectul dezvoltat în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române, Revizitări ale marilor dramaturgi, ambele demarate de Ziua Teatrului, conferințele-dialog moderate de Octavian Saiu, cu invitați speciali din lumea teatrului, dar și continuarea serialului Meniul Zilei (Sketch Show).

Termenii care definesc premierele acestei stagiuni, aflate acum în pregătire, sunt reinventare, originalitate, inovație, reflectate în limbajul scenic, conceptul regizoral și scenografic și mijloacele de expresie. Formula propusă va oferi publicului o nouă perspectivă asupra echipei artistice a Teatrului. Mai multe detalii pe site-ul www.comedie.ro.