Black Sea Arts Festival, evenimentul care ridică granițe și apropie oameni, va avea loc din 2021 la Călărași
8 December 2020
Recomandări culturale – miercuri, 09 decembrie 2020
9 December 2020

One Night Gallery deschide granițele imaginației – 2020 e off și on în același timp

Pentru pasionații de călătorii ale căror planuri au fost anulate în 2020, la inițiativa glo™, One Night Gallery recreează cele mai exotice destinații ale lumii și le aduce împreună în București. Într-un demers cultural de a deschide granițele imaginației, care susține artiștii români și scena de new media art OFF COURSE este menită să demonstreze că întotdeauna putem avea perspective diferite și că ne putem bucura de ele, oricât de contradictorii ar părea. Destinațiile preferate pentru călătorii sunt reimaginate de artiștii români, într-o expoziție de artă stradală pe Calea Victoriei.

Publicul este invitat să experimenteze OFF COURSE finalul lui 2020: călătorii OFF, dar cel mai exotic city break al imaginației ON. Astfel, vizitatorilor li se propune o călătorie cu imaginația chiar și celor cu pasiuni contradictorii: le place iarna, dar iubesc și tropicele sau sunt urbani și fascinați de jungle în același timp. Expoziția stradală reunește un șir de experiențe desprinse din lumi diferite și reinterpretate de artiști români, în cea mai lungă călătorie de pe Calea Victoriei.

Vizitatorii glo™ OFF COURSE BOULEVARD pot călători de la Tokyo la Madagascar, de la Insulele Comore la Ibiza, de la Bali la Chile, adică de la Novotel până la A1, cu vederi din întreaga lume, ilustrații, video-mapping, instalații de artă și imaginația artiștilor care îmbină diferite stări într-una singură.
Expoziția poate fi vizitată până pe 2 ianuarie, între orele 17:00-22:00. Cele nouă lucrări ale artiștilor reuniți de One Night Gallery se pot vedea la Hotel Novotel, Grand Hotel Continental, Athene Palace Hilton, Hotel Radisson, Zaganu Craft Beer Bar, Galeria 1001 Arte, Bar A1.Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/onenightgallery/