Președintele României, Klaus Iohannis, salută includerea Roșiei Montane în Patrimoniul UNESCO într-o postare pe facebook
27 July 2021
Festivalul Internațional George Enescu repune în vânzare, la liber, un număr limitat de abonamente la Ateneu și la Sala Palatului astăzi, la ora 14.00 În paralel continuă vânzarea de bilete individuale la concertele la care mai sunt locuri
28 July 2021

One Night Gallery Love RIZI

Miercuri, 11 august, cea de-a 16-a ediție One Night Gallery și prima de anul acesta va avea loc la Grădina TVR Molière și va prezenta instalațiile de new media art realizate de studioul RIZI.

One Night Gallery Love RIZI este găzduită de Grădina TVR Molière, prilej cu care marchează  65 de ani împliniți de la prima transmisiune a televiziunii române.

În cadrul artshow-ului One Night Gallery #16, al cărui concept este ELEMENTS, designul întâlnește natura – cele patru elemente primordiale ale naturii pământul, focul, apa și aerul comunică cu cele patru elemente esențiale din design, punctul, linia, planul și forma. Lumina și spațiul sunt elementele comune care leagă cele două lumi, cea naturală de cea artificială și sunt transpuse astfel cele 9 instalațiile arhitecturale.

Vă așteptăm să descoperiți conceptul acestei ediții și spațiul inedit – primul sediul al Televiziunii Române, care va fi pus în evidență și printr-un specatcol special creat de video-mapping cu secvențe din producțiile Teatrului Național de Televiziune.