Andi Vasluianu în „Breaking News” – “Jurnalismul e adrenalină. E ca la actori, nu te lasă în pace, altfel nu funcționezi”
14 September 2017
Odeon, unul dintre cele mai “călătoare” teatre din România
15 September 2017

Paradă și show de lasere în încheierea Festivalului Internațional de Teatru

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda din perioada 8 – 17 septembrie 2017, se apropie cu pași repezi de final.

Zilele acestea nu ratați o super comedie “Și miniștrii calcă strâmb” cu Teatrul Dramatic I. D. Sîrbu Petroșani, “Origini” un spectacol de stradă realizat de actorii Teatrului Aureliu Manea Turda, „Pukima” spectacol stradal, supramarionete și baloane uriașe, toate vă așteaptă să fiți parte a acestui festival. De asemenea, vă invităm la conferința preotului Necula, „Lumina din cuvânt”, un extraordinar concert de nai cu Radu Nechifor și prietenii săi și multe, multe evenimente în ultimele zile.

Nu în ultimul rând, cea mai importantă zi, cea în care se încheie FIT Turda 2017. Oana Pellea și Sandu Gruia vor urca pe scena teatului cu spectacolul „Mă tot duc”, iar după acesta, vă invităm cu mic cu mare să vă alăturați paradei poveștilor, împreună de actorii teatrului, organizatorii și invitații festivalului. Pot să participe toți doritorii, costumați, duminica 17 septembrie ora 20.20. Pentru această paradă se va porni din fața teatrului, mergând către parc unde ne așteaptă un mega show de lasere.

„O primă ediție cu spectacole pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Bucuria cu care spectatorii au intrat în sala de spectacole ne îndreptățește să sperăm la o creștere a numărului de spectacole ce vor fi prezentate pe scena turdeană. Nu ratați ultimele evenimente din festival. MERITĂ!!” a declarat managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

Vă așteptăm la festival, iar pentru mai multe detalii despre program, intrați pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.