Startup-ul .lumen creează primii ochelari inovativi pentru nevăzători
23 November 2020
Dimensiunea științifică a artei: Sillyconductor – Când vorbim de muzica plantelor, sunetele lor sunt de fapt impulsuri electrice transformate în sunet de dispozitive electronice
24 November 2020

Pastila antistres – FRICA

 

Astăzi am să îți propun o prima întâlnire cu frica prin intermediul cărții lui Susan Jeffers care spune: „Chiar dacă ți-e frică acționează!”

Susan Jeffers susține că „a învinge frica este de fapt o problemă de educație” și că prin reeducarea gândirii vei putea să accepți frică „ca un simplu fapt al vieții, nu ca o barieră în calea succesului”.

……

Îți propun să tragi o linie și la unul dintre capete să scrii PUTERE iar la celălalt DURERE. Întrebarea pe care te rog să îți o pui este: Eu unde mă aflu acum?

Desenează graficul de la durere la putere la o scară mare și pune-l pe perete pentru că numai privindu-l poți să înțelegi mult mai multe lucruri despre tine.

…..

Marchează pe grafic locul în care crezi că te afli în acest moment al vieții tale. Uită-te în fiecare zi la acest grafic și întreabă – te: „sunt în același loc sau m-am mișcat?”.

Mută semnul atunci când consideri că te-ai deplasa din punctul marcat. Vei afla astfel către ce capăt mergi  – către putere sau către durere. Tu alegi ! Succes!

Vom continua să vorbim despre frica dar astăzi ne oprim aici.

O zi frumoasă îți doresc!

Cu bine

Roxana Alexandra Popa

Psiholog clinician & Psihoterapeut & Coach

https://authenticmind.ro/

Rubrică realizată de Roxana Alexandra Popa și coordonată de Mihaela Ghiță