Peste 40 de filme vor fi proiectate în a 5-a ediție a București Docuart Fest
13 September 2016
Premieră: A 12-a noapte, sau William Shakespeare pe înțelesul celor mici la Teatrul Ion Creangă
14 September 2016

“PE BUNE” – spectacol experimental pentru copii

Centrul  European  Cultural  și  de  Tineret  pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu” cu sediul in Bucuresti, sector 4, Strada 11 Iunie (mijloace de transport – tramvaiele 32, 23), București, vă invită duminică 18 septembrie, 2016, de la ora 12.00, la spectacolul experimental pentru copii “PE BUNE” susținut de Asociația  PETEC.

 
Echipa artistică este compusă din: Selma Dragoș – regizor; Cristina Lilienfeld, Virginia Negru și Filip Stoica – coregrafi și dansatori;Smaranda Găbudeanu, Răzvan Rotaru – actori și păpușari; Victor Podeanu (chitară), Ciprian Stoian (percuție) – muzicieni. Aceștia împărtășesc pasiunea pentru improvizație, pentru tema spectacolului și maniera de lucru aleasă.
   
Spectacolul PE BUNE”  deschide accesul copiilor cu vârsta de peste 7 ani la artele contemporane. Astfel, artiștii-profesori învață despre ce îi preocupă pe copii, despre modul în care cei mici percep limbajul spectacolului și se pot familiariza cu limbajul improvizației teatrale și al dansului-contact, apoi pun observațiile în practică folosind exerciții inedite.Prin mijloacele artistice folosite (improvizație, dans, teatru de umbre), copiii de 7- 11 ani explorarează propria lume interioară.
   
Spectacolul PE BUNE” organizat de Centrul  European  Cultural  și  de  Tineret  pentru U.N.E.S.C.O „Nicolae Bălcescu” contribuie la efortul de valorificare a identității culturale locale prin promovarea ideii de contact autentic cu sine și cu celălalt.
Intrarea este liberă.