La TNRS sfârșitul de săptămână aduce patru spectacole pentru toate gusturile!
11 January 2017
George Lucas, creatorul seriei ‘Star Wars’, va deschide un muzeu la Los Angeles
11 January 2017

Poveste irlandeză, din nou pe scena Naționalului

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș invită iubitorii teatrului la o nouă reprezentație a spectacolului Poveste irlandeză, o feerie în regia Oanei Leahu. Unul dintre cele mai de succes spectacole din ultimele stagiuni, Poveste irlandeză va fi jucat miercuri 18 ianuarie 2017, ora 19.00, la Sala Mare.

Pentru a fi fericiți, oamenii trebuie să găsească o cale de a intra în acord cu aceste lumi și cu propriile suflete. Respectul, înțelegerea și dragostea ne ajută să conviețuim într-o lume armonioasă, pare să ne spună spectacolul Oanei Leahu, în scenografia delicată a Rodicăi Arghir și păpușile construite de artistul plastic SIR, muzica lui Pedro Negrescu, coregrafia lui Hugo Wolff, pe un scenariu original, realizat după texte traduse de Sorin și Monica Rusu.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate de la casele de bilete (Casieria aflată la parterul Palatului Culturii, de marți până vineri între orele 12.00 — 17.30 sau Casieria Teatrului, de luni până vineri între orele 9:00—15.00) sau online pe site-ul www.biletmaster.ro.