EQUUS de Peter Shaffer în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul “Stela Popescu”, pe 23 şi 24 octombrie
15 October 2021
Începe Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent. Între 15 – 24 octombrie, 20 de spectacole noi, inovative se văd la Teatrul Apropo și la teatre partenere, dar și online, pe www.bfringe.ro
17 October 2021

Premiera spectacolului „Dac-ar avea gură”, la unteatru

Vă invităm la premiera spectacolului „Dac-ar avea gură”, o coproducție Proiect 2 și unteatru.  Spectacolul va avea loc luni, 18 octombrie, ora 20, la unteatru (Strada Sfintii Apostoli nr. 44).

DAC-AR AVEA GURĂ
un musical de Alexa Băcanu și Renata Burcă
Regia: Dragoș Alexandru Mușoiu
Coordonare muzicală: Adonis Tanța
Decor: Oana Micu
Producție muzicală și inginerie de sunet: Tiki Horea
Efecte video: Alexandru Ponoran
Cu: Maria Alexievici, Iolanda Covaci, Radu Dogaru, Ionuț Grama, Adonis Tanța
Spectacolul vorbește despre anxietăți și nesiguranțe și despre structurile sociale care beneficiază din menținerea lor. Mai vorbește și despre maturizare, despre descoperirea sinelui, despre compasiune față de ceilalți și față de noi înșine.
Forma pe care au luat-o toate lucrurile astea nu e întâmplătoare: un musical cu accente horror despre elevii unui liceu cu renume, care trebuie să se descurce concomitent cu menținerea unui loc la înălțime pe scara socială a clasei, cât și cu faptul că liceul e o entitate antică și malefică ce se hrănește cu fricile lor, pe care le materializează sub forme monstruoase.