Festivalul International de Film NexT: „Short Matters!” la ICR
21 June 2017
Festivalul Internaţional de Film Buzău – BUZZ CEE – a selectat 29 de filme din 16 țări în competiţia oficială
21 June 2017

Prințesele Spion revin la Sibiu!

Credit foto: Paul Baila

Teatrul pentru Copii și Tineret ‘Gong’ Sibiu prezintă sâmbătă, 24 iunie, de la ora 18:00 și duminică, 25 iunie, de la ora 11:00, spectacolul ‘Prințesele Spion’ în regia lui Robert Bălan.

Povestea din spectacolul ‘Prințesele — Spion’ este una contemporană, autorii încercând să explice o problemă frecvent întâlnită în orașele din România — distrugerea parcurilor și a spațiului verde — pe înțelesul celor mici. Spectacolul este o modalitate performativă pentru activarea conștiinței civice a copiilor în domeniul ecologic. Producția afirmă dreptul parcului de a exista și dreptul copiilor la spațiul verde. Cu o folosire neașteptată a spațiului de joc, cu muzică ritmată și personaje fantastice pe care copiii le vor îndrăgi, ‘Prințesele — Spion’ îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă cât de important este un copac și, totodată, să creadă în puterea lor de a schimba lucrurile. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Raluca Pavel, Lucia Barbu, Barbara Crișan, Leo-Nora Băcanu, Mircea Corcoveanu, Monica Baldea, Hansel Andrei, Gabriela Mitrea, Daniela Dragomir, Claudia Stühler și Angela Páskuy. Textul original ce stă la baza spectacolului este scris de Elena Vlădăreanu. Scenografia spectacolului poartă semnătura Aureliei Călinescu, iar coloana sonoră aparține muzicianului Florin Grigoraș. Producția Teatrului Gong se bucură, de asemenea, de contribuția lui Coralie de Gonzaga și a lui Silviu Naicu pentru video design și a Barbarei Crișan pentru coregrafie. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

‘Ne bucurăm să reluăm acest spectacol, după o pauză de 9 luni de zile. Acest spectacol reprezintă un reper important în dezvoltarea noii dramaturgii românești și aduce pe scenă unele dintre cele mai simpatice personaje pentru copii.’, a declarat Adrian Tibu, managerul teatrului.

Intrarea publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 — 18:00, sâmbăta între orele 10:00 — 18:00, duminica între orele 10:00 — 14:00 sau online prin eventim.ro sau în rețeaua Orange și

Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.