Producții de Oscar la  Zilele Filmului Irandez
24 October 2016
Mateiaș Gâscarul – după Fazekas Mihaly
24 October 2016

Program Stagiune Teatrul InDArt

In data de 6 noiembrie, de la ora 20, Teatrul InDArt isi deschide stagiunea de toamna, inaugurand Sala de Teatru a Clubului Quantic din Intrarea Grozavesti. Programul cuprinde doua premiere si alte spectacole ce vor fi jucate in fiecare duminica a lunii, pana in data de 18 decembrie, inclusiv.

Stagiunea se deschide cu premiera spectacolului “Amanta de la Pranz”, o comedie despre iubire, lupta si moralitate. “Povestea incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor, afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Oliver si Carrie pun la cale un plan pentru a-si recastiga partenerii. Spectacolul are multe momente savuroase, aducand in prim plan “lucrurile importante” dintr-un cuplu. O analiza fina a relatiei dintre soti intr-un punct culminant al casatoriei. Ramane sa descoperiti daca planul celor doi reuseste sau cad victime propriei farse.”

Regie: Bogdan Gagu

Distributie: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot

Muzica: Daniel Simion.

PROGRAMUL STAGIUNII – in fiecare Duminica, de la ora 20

 1. 6 Noiembrie – Premiera – Amanta de la Pranz (eveniment Facebook)
 2. 13 Noiembrie – Divort in Ziua Nuntii (eveniment Facebook)
 3. 20 Noiembrie – Amanta de la Pranz   (eveniment Facebook)
 4. 27 Noiembrie – Premiera – Falcon (eveniment Facebook)
 5. 4 Decembrie – Divort in Ziua Nuntii (eveniment Facebook)
 6. 11 Decembrie – Amanta de la Pranz (eveniment Facebook)
 7. 18 Decembrie – Falcon (eveniment Facebook)

PREMIERA 6 Noiembrie / 20 Noiembrie / 11 Decembrie

AMANTA DE LA PRANZ

Regie: Bogdan Gagu

Distributie: Ciprian Almasan, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Eduard Bot

Muzica: Daniel Simion

“Amanta de la pranz” este o comedie despre iubire, lupta si moralitate. Povestea incepe cand Oliver, consilier de mariaj si scriitor afla ca sotia lui are o aventura, chiar de la sotia amantului, Carrie. Olivier si Carrie pun la cale un scenariu pentru a-si recastiga sotia/sotul inapoi.

Spectacolul este o comedie romantica plina de momente savuroase care aduce in prim plan “lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiza fina a relatiei dintre sot si sotie intr-un punct culminant al casatoriei.

Ramane sa descoperiti daca planul celor doi reuseste sau cad victime propriei farse.

PREMIERA – 27 Noiembrie / 18 Decembrie

FALCON de DAVID KLEMPNER
Regie: Bogdan Gagu
Distributie: Silvia Gagu, Ciprian Almasan

Muzica: Daniel Simion

Falcon este o fabula romantica dintre o dansatoare si un dezertor, o poveste despre realitatea dura a iubirii, banilor si razboiului.

Emina, o dansatoare autoproclamata tiganca, il descopera pe Alphonse in hambarul casei cantand la trompeta, fugind de un trecut dubios. Nestiind daca Alphonse este un hot sau un dezertor, Emina se indragosteste de misteriosul muzician si isi planuiesc o viata impreuna: ea dansand, el cantand.

Emina, un complex paradoxal intre sexualitate si inocenta, isi expune iubirea prin povesti extrase din Potocki, Boccaccio si 1001 de nopti. Alphonse, are doar una, a lui: fiul unui fermier, cu dragoste de muzica, care ia drumul armatei.

Se indragostesc. Alphonse canta, Emina danseaza. Dar inainte sa fuga in lume, trecutul lui are alte planuri.

 

Spectacolul este romantic si pasional, o poveste de iubire ca-n filme, dar atat de necesara si benefica in vremurile noastre.

13 Noiembrie / 4 Decembrie

DIVORT IN ZIUA NUNTII

 

Regie: Catalin Stelian
Distributie: Emanuel Bighe, Alin Brancu, Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea

Scenografia: Bogdan Gagu

Urmeaza o nunta, o nunta cu cantec. Bill, urmeaza sa se casatoreasca, doar ca dupa petrecerea burlacilor se trezeste in camera de hotel alaturi de altcineva, o fata misterioasa. Mireasa trebuie sa soseasca iar singura metoda sa iasa din aceasta situatie complicata e sa se foloseasca de cavalerul de onoare, spunand ca misterioara fata e prietena lui. Doar ca planurile in situatii de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosita ca “moneda de schimb” nu face decat sa incurce si mai mult itele acestei zile complicate.

O comedie de situatie incendiara, un haos ilar cu portii sanatoase de ras si voie buna.

Cel mai jucat spectacol al teatrului indart din 2016.

PREMIUL pentru interpretare feminina la festivalul de teatru Comic7B, Silvia Gagu.

Despre noi

Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania.
Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie, Teatru sub Luna

Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

Te asteptam la spectacolele noastre din Intrarea Grozavesti incepand cu 6 noiembrie!
Programul va fi afisat in curand.

 

Istoric InDArt

 

In anul 2006, se infiinteaza un ONG cultural menit sa ofere tinerilor oportunitatea de exprimare libera intr-un spatiu artistic aparte. Cu o activitate constanta de 11 ani, Asociatia Culturala InDArt s-a maturizat artistic, contribuind la dezvoltarea teatrului independent.

1000 de evenimente, 200 de tineri implicati, 30 de parteneri culturali.

Scopul InDArt este de a crea punti de legatura intre domeniile artistice. Organizatia si-a concentrat activitatea pe doua paliere, unul cultural si unul social.

 

 • Cultural, scopul nostru este de a deschide noi cai de acces catre un domeniu slab sustinut in Romania, teatrul independent.
 • Social, misiunea noastra este de a deschide lumea artistica tinerilor, de a o face accesibila, de a educa. Sustinerea tinerilor artisti, aducerea teatrului in atentia publicului tanar, indrumarea copiilor catre mediul creativ, reprezinta principalele mijloace prin care activam.

Proiecte Culturale

 

 1. Teatrul InDArt este unul dintre primele proiecte de teatru independent din Romania. Cu un concept inovator, prin dedicare, pasiune si multa munca, Teatrul InDArt a urcat pe scena independenta a teatrului cu o echipa ce are in componenta 25 de actori profesionisti, un regizor, scenograf, sunetist, luminist, fotografi.

Spectacolele teatrului nostru sunt gazduite de Quantic Pub, Intrarea Grozavesti, Sector 6, Bucuresti (3 min. de metrou Grozavesti).

 

 1. Festivalul de Teatru Urban #teatrusubluna si-a desfasurat a doua editie in vara anului 2016. Evenimentul a fost creat din dorinta de a oferi publicului alternative de petrecere a timpului liber vara, cand majoritatea stagiunilor sunt inchise. Festivalul se desfasoara in aer liber, iar din program nu lipsesc spectacolele de teatru, improvizatie, concertele, expozitiile de fotografie, costume etc.

 

 1. Adenium este proiectul muzical al Asociatiei InDArt, o trupa de muzica pop-rock ce aduce un tribut marilor artisti care ne-au inspirat. Cu un repertoriu select, ce poarta amprenta pasiunii pentru detaliu si dorinta de a personaliza spectacolul oferit, Adenium ofera o experienta unica cu fiecare show.

 

 1. Amatorissma este un festival de teatru dedicat amatorilor. Proiectul sustine si celebreaza spiritul creator prezent in fiecare dintre noi, in fond, indiferent de mediul de provenienta sau studii. Din programul festivalului au facut parte: spectacole de teatru, expozitii de arta si alte evenimente interactive.

 

 

Proiecte Sociale

 

 1. Sub deviza “Educatie prin arta”, am creat proiectul “Plumbuita”, adresat copiilor din medii defavorizate. Scopul proiectului a fost prezentarea piesei de teatru cu acelasi nume in scoli si case de copii. “Plumbuita” a oferit, in primul rand, accesibilizarea culturii pentru o clasa sociala frecvent uitata din acest punct de vedere. Spectacolul si discutiile de la final au adus o bucurie pentru copii, dar si un dialog educativ inedit.

 

 1. Alege-ti povestea este un proiect cultural dedicat sprijinirii tinerilor aflati la inceput de drum in procesul dezvoltarii artistice. Urmarim construirea de oportunitati pentru artisti din diverse domenii culturale prin facilitarea spatiului creator al acestora. Fie ca vorbim de teatru, muzica, dans, picture, literature, design, scenografie, ne referim la arta frumosului, care se regaseste in orice forma de manifestare. Este povestea fiecarui artist care isi daruieste sufletul iubitorilor de frumos.