Filmul suedez ‘The Square’, laureat al premiului Palme d’Or la a 70-a ediție a festivalului
29 May 2017
TEATRU LA MUZEU
29 May 2017

Proiectie Terra Nova: A Quest for Meaning | intrare libera

Luni, 29 mai 2017, orele 19.30, la Journey Pub (str. George Enescu nr.25, in Piata Romana)

“Terra Nova” este numele unei noi serii de evenimente marca Journey Pub: proiectii de film artistic si documentare despre cea mai lunga poveste de iubire din istoria cunoscuta a civilizatiei, Oamenii si viata pe Terra.

FB:

___Proiectie Terra Nova #1: A Quest for Meaning. A Journey Above and Beyond our Beliefs__

“Veritabilul angajator si singurul care ne asigura subzistenta… Pamantul, Apa, Soarele, Aerul… este Natura!” – A Quest for Meaning. A Journey Above and Beyond our Beliefs

Luni, 29 mai 2017, de la orele 19.30, incepem aceasta serie de proiectii cu un documentar care a facut inconjurul internetului nu doar datorita unei metode de promovare absolut ingenioasa (bazata pe recomandarea publicului larg, anonim), ci si datorita subiectului atat de actual pe care il pune in discutie: cautarea unui sens pentru modul in care ne traim viata in mijlocul economiei si culturii globle actuale!

 

A Quest for Meaning. A Journey Above and Beyond our Beliefs

Gen: Documentar, Calatorii

Durata: 1 h 28 min

Subtitrare: Romana

Documentarul spune povestea unei calatorii pornite spontan: un drum care ii duce pe cei doi prieteni de o viata de la New York… in jurul lumii, in cautarea unui raspuns legat de cauza crizei economice mondiale si a unei solutii care sa aduca o schimbare globala in acest sens.

Nici fictiune, nici non-fictiune, nici obiectiv pana la capat, dar nici prea sentimental, acest film este, mai presus de toate, un film de calatorii care dezvaluie aspiratiile profunde ale unei generatii, acesti cautatori de intelepciune si sens impartasit de intreaga omenire.

Trecand prin lumea activistilor, intervievand oameni de stiinta, biologi, filosofi, pastratori de traditii ancestrale, cei doi protagonist, Marc de la Menardiere si Nathanael Coste, ne invita si pe noi in aceasta aventura de punere sub semnul intrebarii a intregului sistem de viata de pe pamant si ne prezinta alternativele care deja construiesc Lumea Noua, lumea viitorului. Documentarul este inspirational si are puterea de a transforma viziuni de viata prin simpla prezentare a forturilor pe care diversi oameni din jurul lumii le fac deja pentru a produce o schimbare pozitiva la nivel global.

Aquestionformeaning-themovie.com

Facebook.com/aquestformeanin