Festivalul RadiRo – ultimele bilete disponibile cu o săptămână înainte de startul evenimentului!
15 September 2016
Cea mai veche orchestă radio din Europa – pe scena Sălii Radio
16 September 2016

Radio Oltenia Craiova dă start distracţiei la Rm. Vâlcea – Concert Oana Radu şi No Antidote, premii şi distracţie

Sâmbătă, 17 septembrie, ia-ţi copilul de mână şi alătură-te distracţiei între orele 14:30 şi 17:30, la un super concert în mall-ul din centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea! Vei avea ocazia să cunoşti şi echipa Radio România Oltenia Craiova, care vine cu cea mai bună veste: o nouă frecvenţă în Vâlcea: 99,8 fm. Pentru că vă vrem şi mai aproape!

Hai să ne cunoaştem, facem poze şi ne bucurăm de cea mai frumoasă zi de sâmbătă pe noua frecvenţă: 99,8 fm, live pe site www.radiocraiova.ro şi pe pagina noastră de Facebook!

Craioveanca Oana Radu poate fi considerată cu uşurinţă una dintre revelaţiile din muzica românească: prima poziţie în topurile muzicale încă de la primul single, Tu (feat Dr. Mako & Eli), milioane de vizualizări pentru piesele şi videoclipurile lansate (Tu, Ea a fost prima, Fără glas – lansat în colaborare cu Rolla Sparks), două nominalizări la premiile Romanian Music Awards 2014 (Best New Act şi Best Dance), un refren care este în continuare pe buzele tuturor What Can I Do / În mintea mea eşti tu, o transformare spectaculoasă şi un timbru unic şi recognoscibil. Oana Radu ajunge sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 14:30 la un super concert în mall-ul din centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Tot atunci va urca pe scena şi trupa craioveana No Antidote, care a împlinit recent 9 ani de existenţă, timp în care a strâns numeroase premii de la competiţii muzicale atât din ţară cât şi din străinătate. De curând, trupa a lansat un nou videoclip pentru piesa Who You Are şi lucrează intens şi la alte melodii.

În deschiderea evenimentului va avea loc un spectacol inedit de dansuri moderne, iar distracţia va fi alimentată constant cu premii pentru mari şi pentru mici, face painting şi surprize din partea magazinelor partenere! Toate vor fi aduse de noua mascotă Radio Oltenia: Best Boy! E prietenos, e plin de cadouri şi îi plac copiii!

Evenimentul este organizat de Radio România Oltenia Craiova cu sprijinul Primăriei Rm. Vâlcea, River Plaza Mall, Christian Tour şi Magazinele Diana.

Parteneri media: TVR Craiova, Cuvântul Libertăţii şi VTV Rm. Vâlcea.