„Autobahn” sau despre cum trecem unii pe lângă alții Premiera astăzi și mâine la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu
25 September 2020
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentațiile în Sala Mare de Spectacole în octombrie
26 September 2020

Radio România Cultural îi dorește însănătoșire grabnică domnului Horațiu Mălăele și îl așteaptă din nou pe scenă. Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid

Horațiu Mălăele va fi prezent la Iași prin intermediul cuvintelor

Organizatorii SFR anunță faptul că invitatul special al ediției va veni la Iași în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieșenii le așteptau. Organizatorii SFR anunță faptul că Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020.

Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public. Virusul nu alege – recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiții, spectatorii care îl așteptau la Iași sunt rugați să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă și film, în compania invitaților din program.

Biletele achiziționate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.