Ilustrată din Amsterdam – Podcastul de filosofie
6 June 2021
Simfonii de Haydn și Schumann dirijate de Horia Andreescu pe scena Ateneului Român
7 June 2021

Recomandări culturale – luni, 7 iunie 2021

Horațiu Mălăele face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”. Ora 19:00, Grădina Urbană.

 

Mini-Cafeneaua critică on-line îl are ca invitat pe  Alexandru Cistelecan. Discuția poate fi urmărită cu începere de la ora 19:00, pe site-ul MNLR, pe platforma culturaindirect.ro și pe pagina de Facebook a MNLR.

 

Spectacol Corina Sîrghi acompaniată de taraful tradițional condus de acordeonistul Shaun Williams, cunoscut mai bine sub numele de Jean Americanu.  Ora 19:00, la Green Hours Jazz Cafe.

 

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova vernisează „Expoziția Generală Română din 1906. 115 ani de la organizare”.

 

Festivalul Internaţional de Film Ecologist ECO FEST România, ediţia a XI-a – „Pentru Sănătatea Pământului” se desfăşoară în perioada 7-13 iunie, în format mixt, online şi cu participare fizică limitată a publicului. Detalii pe site-ul   ecofestromania.ro.

 

Opera Națională Română Iași susține primul spectacol realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași. „Directorul de teatru” de Wolfgang Amadeus Mozart are loc în zilele de 7 și 8 iunie, începând cu ora 18:30.