“Ascultă 5 minute de muzică clasică”, în spații neconvenționale din întreaga țară, toată luna martie
1 March 2021
Recital cameral extraordinar CU PUBLIC – De Mărțișor
2 March 2021

Recomandări culturale – marţi, 2 martie 2021

Asociația Foto Club Arad, în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad prezintă expoziția „Colecția Foto Club Arad 2021”. La Sala Clio din Arad sunt expuse 60 de imagini realizate de membrii clubului. Expoziția este deschisă până pe 14 martie. Fotografiile pot fi văzute și pe site-ul fotoclubarad.ro.

 

La Centrul de Cultură şi Artă al județului Hunedoara are loc spectacolul „Cântec de Primăvară” susținut de  Ansamblul Folcloric Profesionist „Drăgan Muntean”.

 

Muzeul Național al Literaturii Române Iași, în parteneriat cu Asociația „Patrimoniu pentru comunitate” Iași, organizează, în perioada 1 – 5 martie, cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Literatură pentru copii „Ion Creangă”. Evenimentul se desfășoară concomitent cu seria de manifestări „Zilele Creangă”, organizate de Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” din  Chișinău, Republica Moldova.

 

Astăzi și mâine sunt ultimele două zile ale Festivalului Internațional Film O’Clock. Evenimentul este un parteneriat între țări care au în comun același fus orar și aceiași dragoste pentru cinematografie: Lituania, România, Grecia, Egipt și Africa de Sud. Detalii despre peliculele prezentate și orele de difuzare găsiți pe platforma Festival Scope și pe site-ul foc-iff.com.

 

Clubul de comedie The Fool din București prezintă Ediția a 5-a cu Micutzu și prietenii. Astăzi la ora 20:00 și mâine la ora 17:00 și la ora 20:00 puteți aprecia cele mai noi texte amuzante și ilare scrise de Micutzu, Geo Adrian, Mane Voicu, Teodora Nedelcu, Mădălin Cîrje, Alex Dobrotă și Elena Voineag.

 

După 40 de ani petrecuți pe scena Teatrului Național București, actrița Cezara Dafinescu vine la o intâlnire cu publicul său. Spectacolul aniversar susținut de Cezara Dafinescu are loc la ora 19:00 la Casa Municipală de Cultură din Slobozia.