Dublă sărbătoare la Radio România
29 November 2021
Capriciul Român de George Enescu în interpretarea lui David Grimal pe www.festivalenescu.ro de Ziua Națională a României
30 November 2021

Recomandări culturale marţi, 30 noiembrie 2021

 

Teatrul Masca îi invită pe iubitorii de teatru și pe cei care vor să ofere un cadou special, la spectacolul „Despre dragoste și alte bazaconii” în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie la ora 19:00.

Teatrul Regina Maria din Oradea anunță premiera unui spectacol care ilustrează un fragment din istoria orașului Oradea, dar și a întregii lumi: „Eva Heyman”. Dramatizare, concept și regie: Emil Sauciuc și Ioana-Maria Repciuc. Ora 18:00, la Sala Arcadia.

Teatrul „Andrei Mreșanu” din Sfântu Gheorghe prezintă piesa „Doi morți vii” de Vasile Alecsandri. Regia Alexandru Dabija. Din distribuție fac parte: Anca Pitaru, Claudia Ardelean, Elena Popa, Camelia Paraschiv, Mona Codreanu. Ora 18:00, la Sala Arta.

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara vă invită la spectacolul „Boala familiei M” de Fausto Paravidino. Regia Radu Afrim. Interpretează: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Mălina Manovici, Călin Stanciu jr, Victor Manovici și Cătălin Ursu. Ora 18:00, la Sala 2.