Gala Extraordinară „Libera Musica”, primul eveniment pilot cu public în Sala Mare de spectacole a Operei Naționale București
11 May 2021
Concursul internațional George Enescu 2020-2021 la Radio România Muzical
12 May 2021

Recomandări culturale – miercuri, 12 mai 2021

Orchestra de Cameră Radio prezintă un concert fără public, transmis în direct pe posturile Radio România Muzical şi Radio România Cultural. Ora 19:00. Dirijor: Radu Popa. Solist: Răzvan Suma – violoncel.

 

Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica prezintă o serie de pelicule care pot fi vizionate online pe platforma Eventbook. Fiecare film este disponibil o singură seară, de la ora 18:00 până la miezul nopţii.

 

Opera Naţională Bucureşti prezintă avanpremiera spectacolului de balet „Coppelia” de Leo Delibes. Ora 18:30. Regia și coregrafia Corina Dumitrescu. Biletele se găsesc pe site-ul: operanb.ro şi la casa de bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

 

În perioada 12 – 23 mai, la Ateneul Român din București are loc Faza a doua a Concursului Internațional „George Enescu”. Fiecare concert este disponibil pentru vizionare 12 ore de la începerea acestuia.

 

Opera Națională Română Iași prezintă Gala de balet, spectacol desfășurat cu public. Ora 18:30. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul operaiasi.ro. și de la casa de bilete a operei din Iași.