Publicul invitat să re-descopere un moment esențial pentru istoria recentă a artei românești și est-europene
12 October 2021
Rezervați-vă un loc pentru a vizita expoziția “acest loc rămâne liber” pe www.acestloc.ro
13 October 2021

Recomandări culturale miercuri, 13 octombrie

 

13 octombrie, ora 15:00, în sala Acvariu Muzeul Național al Țăranului Român, vernisajul expoziției „Normalitate – Tabloul Europei”. Un experiment interesant şi inedit al tânărului Răzvan Gâză va fi expus începând cu 13 octombrie şi pînă pe 19 octombrie 2021, la Muzeul Național al Țăranului Român. Este vorba de o pânză de mari dimensiuni cu sute de semnături ale unor cetățeni din 30 de state europene.

13 octombrie, ora 20:00, Sala Studio a TNB – AVANPREMIERA „Kiritza sau jocul de-a…” după Vasile Alecsandri, Regia & Scenariu & Coregrafia:Gigi Căciuleanu. Spectacol produs de TNB în coproducție cu Fundația Art Production și Gigi Căciuleanu Romania Dance Company cu sprijinul JTI.

13 octombrie, ora 8:30, Opera Națională Iași – D’ale Carnavalului | Coregrafia Ioan Tugearu: https://www.operaiasi.ro/ticketsys-event/dale-carnavalului-coregrafia-ioan-tugearu/ 

Până la data de 4 noiembrie 2021, Muzeul de Artă din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași prezintă publicului, la Palatul Culturii din Iași, expoziția „Bronzuri din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”. Patrimoniul Muzeului de Artă include 65 de lucrări în bronz a căror valoare este dată de autori, tematică, vechime, dar și de noblețea materialului suport din care sunt realizate. 

Până la data de 19 decembrie, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași invită publicul la Palatul Culturii, la Micro-expoziția „Piese de excepție din colecțiile Muzeului de Istorie a Moldovei”