Expoziția „Haplea – bandă desenată interbelică”, la Casa Filipescu-Cesianu
2 March 2021
Recomandări culturale – joi, 4 martie 2021
3 March 2021

Recomandări culturale – miercuri, 3 martie 2021

Muzeul Municipiului București prezintă la Palatul Suțu o expoziție tematică dedicată momentului istoric 1821 și personalității lui Tudor Vladimirescu. Expoziția este deschisă de miercuri până duminică între orele 10:00 și 18:00.

 

De la ora 19:00, pe paginile de Facebook Polirom și Cărturești are loc o dezbatere având ca subiect noul roman semnat de Adrian Schiop, „Să ne fie la toți la fel de rău”, apărut de curând la Editura Polirom.

 

În cadrul proiectului Hektomeron, derulat de Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova, este difuzat spectacolul „Zimbabwe”. Regia Lloyd Nyikadzino. Interpretează Nicolae Vicol. Ora 20:00. Platforma hektomeron.com.

 

Salonul de proiecte din București organizează cea de-a doua expoziție cu materiale din Colecția de imagini Mihai Oroveanu. Este un fond impresionant de fotografii care aduce împreună un bogat sortiment de tehnici fotografice. Expoziția este deschisă publicului în perioada 4 martie – 4 iulie, de miercuri până duminică între orele 15:00 și 19:00.

 

Taraf de București păstrează tradițiile lăutăriei de odinioară prin componența instrumentală și repertoriul interbelic, reînviind lăutăria vechilor mahalale Bucureștene și folclorul teleormănean din Vlașca. The PUB Universității. Ora 19:00.