Marius Mihalache urcă pe scena Teatrului Godot cu renumitul concert-spectacol „Săftița”
29 July 2021
Recomandări culturale luni, 2 august 2021
2 August 2021

Recomandări culturale vineri, 30 iulie 2021

 

,,Nu regret nimic”, piesă în regia lui Eugen Gyemant, combină nostalgia anilor `90 cu universul desenelor animate japoneze pentru a transmite aura de familiaritate și fantastic pe care o exercită asupra noastră ororile despre care știm atât de multe și în același timp, atât de puțin. Spectacol desfășurat în cadrul Teatrului Act, vineri, 30 iulie, ora 19:30.
• ,, È PERICOLOSO SPORGERSI”, în regia lui Nae Caranfil, spune povestea elevei care  e dorită de tocilarul clasei, dar are întâlniri platonice cu soldatul ce visează la o noapte cu ea, noapte de care va profita actorul  aflat în turneu cu o trupă de teatru obosită. Vineri, 30 iulie, ora 19:30, Cinema Mărăști.
,,Conferința iraniană”, în regia lui Bobi Pricop, un spectacol despre comunicare și înțelegere, o metaforă despre libertate ori despre absența ei, despre unde începe și unde se termină alegerile personale, viața, cultura, iubirea ori Dumnezeu. Vineri, 30 iulie, ora 21:00, Teatrul Național ,,Radu Stanca” Sibiu.
,,Sunt o babă comunistă”, spectacol în regia și scenariul Marianei Mihu-Piler, spune povestea unei femei care în vremea comunismului fuge de la sat la oraș pentru o viață mai bună. Spectacol desfășurat online pe https://www.scena-digitala.ro/, începând cu ora 21:00.
• ,, COPACUL DORINȚELOR : AMINTIRI DIN COPILĂRIE”, în  regja Andrei Huțuleac, prezintă povestea Marei, fetița de 12 ani diagnosticată cu o boală incurabilă și care descoperă o cale de evadare din lumea gri şi dureroasă: un arbore magic, aflat lângă centrul Hospice Casa Speranţei de la Adunaţii Copăceni, ce se dovedeşte a fi o poartă către lumea fantastică a lui Ion Creangă. Spectacol desfășurat vineri, 30 iulie, ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților.