PORTRET: Margareta Pâslaru împlineşte 78 de ani
9 July 2021
50 de concerte și evenimente la Zilele Nordului. Zdob și Zdub și Subcarpați revin în Poiana Teioasa
9 July 2021

Recomandări culturale vineri, 9 iulie 2021

Între 9 și 11 iulie se desfășoară Festivalul International de Film de Animație – ABIFF, la Cinema Muzeul Ţăranului Român din București şi în alte peste 30 orașe din țară.

 

Are loc vernisajul expoziției de pictură „Ecaterina Vrana: UnSeen”. Ora 19:00, la Muzeul de Artă Populară „Dr. Nicolae Minovici”.

 

Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria din Oradea prezintă premiera estivală, în aer liber, a spectacolului cu păpuși mecanice „Băiețelul care se putea mușca de nas”. Ora 19:00, în Orășelul Copiilor.

 

Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu prezintă spectacolul – lectură „Nori de cenușă” de Lisa Wentz. Ora 20:00, la Teatrul Gong.

 

Prima etapă din acest an a Campionatului Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților se desfășoară în perioada 9 – 11 iulie, la Brezoi, în Munții Lotrului.

 

Până pe 11 iulie puteți vizita expoziția „Generații – un periplu fotografic al proiectelor intergeneraţionale dezvoltate în 15 comunități din România”, eveniment organizat de Fundația Regală Margareta a României. La Roaba de Cultură în parcul Herăstrău.

 

Festivalul de film documentar antropologic „Culese din Balcani”, dedicat memoriei antropologului Vintilă Mihăilescu, se întoarce în perioada 9 – 11 iulie la Rezidența BRD Scena9.

 

Teatrul Masca prezintă spectacolul „București Livrator”. Scenariul și regia David Schwartz. Ora 20:00, în Amfiteatrul Teatrului Masca.