``WEEK - END LA POALELE MASIVULUI RETEZAT``

  1. Grupul țintă
    Ascultători cu vârsta de peste 18 ani, din întreaga țară.

  2. Conceptul și regulamentul – Concurs în etape( prin acumulare de puncte), în scris ( doar pe adresa de e-mail): cuminte.weekend@gmail.com sau  prin scrisori pe adresa: Societatea Română de Radiodifuziune, Radio România Cultural, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1 București, pentru emisiunea ”Cu…minte de weekend ”

Important: NU este valabilă formula “mai multe plicuri/email-uri(de la membrii aceleiasi familii) mai multe șanse de câștig”

Întrebările vor avea ca tematică:  istoria, cultura , civilizația, obiectivele turistice din jud.Hunedoara

Duminica, în cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend”(intervalul orar 10.00-12.00) se va adresa întrebarea.
Se vor lua în considerare doar răspunsurile sosite la redacție până în duminica următoare adresării întrebării, la ora intrării în emisie. Răspunsurile corecte ale fiecărei etape,  și rezultatele parțiale vor fi anunțate in cadrul emisiunii “
Cu…minte de weekend”( intervalul orar 10.00 – 12.00). În cazul mai multor ascultători cu un  maxim de puncte se va efectua o tragere la sorți( telefonic ,de către un ascultător care nu a participat la concurs în luna respectivă) în direct,  în cadrul emisiunii “Cu..minte de weekend

  1. Premiu: Între 07.11. 2021 -31.12.2022 se vor acorda opt premii in total, cate un premiu lunar( oferit contractual pentru lunile decembrie 2021, ianuarie februarie, iunie, iulie, august, septembrie și decembrie 2022) constând în petrecerea unui weekend, pentru două persoane (două  nopţi de cazare, cu demipensiune inclusa , în cameră dublă) la – Pensiunea Clif Alpin Râușor

4. Sponsorul concursului este: – Pensiunea Clif Alpin Râușor

5. Conditii de participare :

La concurs poate participa oricare ascultător al postului Radio  România Cultural, cu vârsta peste 18 ani împliniți. Nu au dreptul să participe salariații și rudele până la gradul doi ale celor care lucreaza în SRR . Un ascultător  poate câștiga un singur premiu pe toată durata concursului „Weekend la poalele Masivului Retezat –  stațiunea Râușor.” dar poate continua să participe prin răspunsurile la întrebări.

Câștigătorii concursului vor furniza SRR datele personale, necesare acordării premiilor.

 

Observaţie:

Premiul va fi constituit doar din pachetul de servicii și nu din contravaloarea în bani a acestuia. În situatia în care un câștigător nu se va putea deplasa la pensiunea unde a caștigat premiul, în weekend-ul oferit, nu va mai  putea beneficia de acest premiu la o data ulterioară.

Important !
1.
Cheltuielile de transport din localitatea câștigătorului până la Râusor ( jud. Hunedoara) vor fi suportate integral de către câștigător.

  1. În eventualitatea câștigării acestui concurs din cadrul emisiunii este necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul realizării demersurilor logistice pentru a intra în posesia premiului. Participarea la concurs înseamnă acceptarea acestui fapt.

3. Câștigătorul va beneficia de premiu doar în condițiile respectării normelor privind măsurile sanitare și de protecție în perioada pandemiei COVID-19