Bucureştenii au ales să viziteze Târgul Gaudeamus în weekend
18 September 2016
Târgul Gaudeamus – Carte Şcolară este deschis până în data de 25 septembrie
19 September 2016

Revista Literara Radio – astazi vom face o călătorie in Bucureștiul literar

La REVISTA LITERARA RADIO de astazi vom face o călătorie in Bucureștiul literar, cel mai recent volum al ANDREEI RĂSUCEANU, o carte din care descoperim  imaginea orașului  asa cum apare în operele a șase scriitori români contemporani: Mircea Cărtărescu, Stelian Tănase, Filip Florian, Gabriela Adameșteanu, Simona Sora   și Ioana Pârvulescu.

Vom vorbi și despre Aristocrati români în lumea lui Proust,  despre Poftă de ciocolată, cel mai recent roman al scriitoarei catalane Care Santos, despre Poemul care nu poate fi înțeles al lui Ion Mureșan și despre Vârstele jocului. Strada cetății, romanul pentru care Claudiu M Florian a primit anul acesta premiul Uniunii Europene pentru Literatură.

 Și  tot in ediția de astazi a Revistei Literare Radio veți putea asculta un interviu cu Oliver Zille, directorul târgului de carte de la Leipzig. Nouă editori germani, austrieci si elvetieni au venit săptămana aceasta la București  pentru  intâlniri cu editorii romani. România va fi în 2018 țară invitată de onoare la Târgul de Carte de la Leipzig.