Copia unui manuscris de la Vatican pentru prima dată în România
26 December 2016
Erezii Moderne – Scena Luna (III)
26 December 2016

Romeo & Julieta-1978 —- 03.01.2017 la TVR2

Spectacolul “Romeo & Julieta” despre care vorbim a fost realizat in anul 1978 cu absolventii de atunci ai IATC. Regia i-a apartinut Catalinei Buzoianu. Spectacolul a fost invitat si multipremiat la Festivalul de teatru studentesc de la Durham, Marea Britanie, din 1979.
Spectacolul a fost inregistrat, dar nu a fost difuzat niciodata. Mai mult, niciunul dintre protagonisti nu l-au vazut si nu credeau ca mai exista.
Noi l-am descoperit in arhiva TVR si ne-am gandit sa-i chemam pe actorii de-atunci (din pacate, unii ne-au parasit) sa vizioneze spectacolul la UNATC alaturi de studentii de acum.
In spectacol au fost nume mari- cei prea repede plecati dintre noi: Adrian Pintea (Romeo), Dinu Manolache, Serban Ionescu, dar si altii pe care-i urmarim si azi – Razvan Vasilescu, Adriana Trandafir, Mirela Gorea, Micaela Caracas, Dan Nutu, Florin Calinescu.
Muzica a fost compusa de Mircea Florian.
In emisiunea noastra ii veti revedea pe cativa dintre cei de-atunci rememorand clipe extraordinare  alaturi de studentii de-acum.
Regia artistica a programului TV este semnata de Andrei Magalie, iar producatorul coordonator este Andras Demeter, sub umbrela Casei de Productie a TVR.