Generații diferite. Vorbim aceeași limbă – Lia Bugnar
15 February 2017
Lectura publică cu Mircea Cărtărescu la Librăria Humanitas de la Cişmigiu
15 February 2017

S-a dat startul pentru ”Mesajul meu antidrog”

S-a dat startul pentru ”Mesajul meu antidrog” , http://www.ana.gov.ro/mesajul_meu_antidrog.php -, cel mai longeviv proiect de prevenire a consumului de droguri desfășurat de Agentia Natională Antidrog, ANA

Interviu cu prof. Dumitru Dumitru, inspector de specialitate în cadrul ANA, coordonatorul compartimentului”Prevenirea consumului de droguri in mediul scolar” din cadrul aceleiași agenții.

”Pe baza rezultatelor obţinute până în prezent, se estimează că la actuala ediţie vor participa aproximativ 150.000 de tineri din învăţământul preuniversitar (gimnaziu şi liceu).”, se arată în prezentarea proiectului. ”Din fiecare judeţ/sector vor fi selecţionate 10 şcoli (din mediul urban şi rural) cu învăţământ gimnazial şi 5 licee (mediul urban şi rural), care totalizează cel puţin 3.500 de elevi. Şcolile vor fi selecţionate dintre unităţile identificate ca fiind situate în zone prioritare de intervenţie, pe baza “Metodologiei de lucru privind identificarea zonelor de intervenţie în mediul şcolar”. ”

sursa foto http://www.ana.gov.ro/mesajul_meu_antidrog.php