Radio România Antena Satelor, povestea unei relaţii de 25 de ani
23 December 2016
Exemplu de solidaritate: o bunică octogenară din Reşiţa şi-a dat ultimii bani pentru ajutorarea bolnavilor de cancer
23 December 2016

Salvează o viață –cumpără costumul actorului Gheorghe Visu din filmul „Ghinionistul”!

Gheorghe Visu este legat de Banatul de Munte prin debutul cinematografic, a făcut trei filme în orașul nostru , dar și prin prietenia ce o poartă oamenilor acestor locuri, reverența pe care o poartă memoriei marelui actor reșițean George Drăgulescu, un artist care și-a croit viața cu o scrisoare de la tatăl său în buzunar, ducând povața omului curat născut în Plugova.

Nu este lipsit de semnificație gestul său de a dona campaniei umanitare ”Muzică pentru Viață” recuzita din ultimul său film „Ghinionistul„, alături de cel mai frumos mesaj de sărbători pentru sufletele care tresar în Banatul de Munte în fața unui gest frumos făcut de unul dintre cei mai mari actori români de teatru și film în viață-Gheorghe Visu.

Prin mesajul său ajunge în inimile noastre, prin hainele ce-au alcătuit personajul său rămâne în spațiul Banatului de Munte, locuitor de onoare printr-un gest de recunoștință făcut de unul dintre voi care apreciați donația Maestrului la adevărata valoare și contribuți alături de marele artist la salvarea unei vieți.

Prețul de licitație începe de la suma de 300 lei. Doritorii sunt așteptați la Căsuța de Sticlă în Centrul Civic. DJ-ii noștri Laura, Valentina și Ovidiu vă așteaptă să vă înrolați în armata lui Moș Crăciun și să suflăm prin faptele bune, acum în pragul Nașterii Mântuitorului să punem din căldura sufletelor noastre în ieslea Pruncului Isus Iubire Creștină!

Gheorghe Visu-La mulți ani, Radio România Reșița, felicitări pentru tot ce faceți !

Anca Bica Bălălău

Sursa: radioresita.ro