Studio M joacă în Iran
11 February 2019
SPECTACOLUL DE TEATRU „URMA PAȘILOR TĂI”, O INVITAȚIE DE A EVADA DIN AGITAȚIA VIEȚII COTIDIENE, PE 18 FEBRUARIE, LA SALA MARE ARCUB
11 February 2019

Săptămâna aceasta la Teatrul Masca

LOOCHY ȘI MOOCHY 
Vineri, 15 februarie, ora 19.00Teatrul MASCA te așteaptă la o nebunie de spectacol!!Inspirându-se dintr-o poveste japoneză, Andreea Vulpe scrie un scenariu proaspăt pentru publicul tânăr de astăzi. Aducând pe scenă zeități exotice care își răscumpără nemurirea prin decadență, ființe supranaturale care se dezmorțesc de plictiseala vesniciei râzând de propriile mituri, regizoarea reinterpretează o veche legenda din Țara Soarelui Răsare și, folosind elemente de magie și iluzionism, crează un spectacol pentru iubitorii de fantasy și anime.

Sâmbătă, 16 februarie, ora 19.00VISUL, un spectacol de Mihai Mălaimare, după “Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare.În încercarea de a evita o soartă impusă de prejudecăți și de legile cetății, două cupluri de îndrăgostiți părăsesc Atena și își caută refugiul în pădure. Aici, vor lupta din ură și din iubire deopotrivă, unul pentru celălalt, pentru ei înșiși și pentru dreptul întregii lumi de a visa.