VALENTINE’S DAY
14 February 2020
REConCHILLiant cu Daniela Rei Vișan – Știai că Organizația Mondială a Sănătății definește sănătatea ca pe o stare de BINE fizic, psihic și social?
15 February 2020

Savantgarde #99

FUTURE // PressOne a rugat un climatolog, un botanist, un zoolog, un geograf, un sociolog și un expert în business să estimeze impactul real al încălzirii globale în România următorilor 30 de ani: portocale de Teleorman, tornade și câmpuri de ambrozie.

PROFIL // În zorii afacerii Facebook, Mark Zuckerberg își nota ideile planului său de a cuceri lumea într-un jurnal scris cu mâna. La un moment dat, însă, l-a distrus, dar câteva pagini grăitoare au supraviețuit. Wired știe mai multe.

LIFE // CityLab: 83% din telefoanele mobile pierdute, în 2018, în Tokyo au ajuns înapoi la proprietari. Nu pentru că japonezii ar fi mai onești, ci pentru că au un sistem al naibii de bine pus la punct pentru obiecte pierdute.

Savantgarde este un blog și un smart digest săptămânal de știință și tehnologie realizat de jurnalistul și sociologul Marius Cosmeanu. Proiect susținut de Combridge, membru Deutsche Telekom Group.