“Fata a fost găsită pe teritoriul țării noastre și ne bucurăm, înainte de toate, că este in siguranță”
24 March 2022
ȘTIINȚA 360 – LUNI, 28 MARTIE 2022
28 March 2022

Spectacolul Iepurele alb încălzeşte sufletele

 

Gratuit, duminică, 27 martie 2022, de la ora 12.30, Teatrul de Artă Bucureşti oferă un spectacol non-verbal pentru familii ucrainene cu copii.

Iepurele alb este deopotrivă un extraordinar personaj ca și un spectacol cu marionete pus în scenă de două tinere actriţe: Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman.

Iepurele alb, spectacol non-verbal va fi jucat duminică la Teatrul de Artă Bucureşti pentru familii ucrainene cu copii care s-au refugiat în România.

Spectacolul IEPURELE ALB îşi arată generozitatea faţă de un public extrem de variat. Conform creatoarelor, şi realitatea  a confirmat acest lucru, vârsta recomandată se află între 3 şi 110 ani.
La concept, scenografie și costume au lucrat împreună: Ana Craciun Lambru şi Lavinia Pop Coman. Mișcarea scenică și ilustrația muzicală au fost gândite şi alese de Ana Crăciun Lambru.
Luminile sunt ele-însele un “personaj” complex care completează, îndulcind sau dinamizând diversele episoade în care evoluează Iepurele alb; de lumini s-a ocupat magistral, Traian Marin.
Grafica îi aparţine lui Romulus Boicu iar regia spectacolului, tot Anei Crăciun Lambru.

Producătorul care şi-a asumat punerea în scenă şi costurile acestei producţii este Teatrul de Artă București.

Realizatoare Roxana Păsculescu