Filmele românești ale momentului se pregătesc de îmbarcare pentru Festivalul Making Waves, din SUA
15 February 2021
BERLINER în regia lui Marian Crișan vine din 23 februarie în cinematografe
16 February 2021

Spectacolul „LIVE” inaugurează secțiunea ÎN DIRECT

Scena Digitală a Teatrului Națonal Radu Stanca din Sibiu își extinde oferta pentru iubitorii de teatru, odată cu apariția noii secțiuni dedicate transmisiunilor în direct ale spectacolelor jucate în sălile de teatru.

Joi, 18 februarie, de la ora 19.00, spectacolul „LIVE”, regizat de Bobi Pricop, va marca prima difuzare de acest fel și deschide invitația unei experiențe teatrale de oriunde, în aproape aceleași condiții ca pentru sala de spectacole. Biletele pot fi achiziționate cu același preț ca pentru un loc în sală, respectiv 30 de lei, iar intervalul orar disponibil pentru vizionare este conform duratei desfășurării spectacolului.

„LIVE”, regia Bobi Pricop – un spectacol despre percepția realității în era post-adevărului –, „White Rabbit Red Rabbit”, o producție Aurora Nova – o provocare la improvizație pentru actorii Ofelia Popii și Marius Turdeanu – și „O zi de vară”, regia Ofeliei Popii – un spectacol despre frumusețea vieții – sunt primele spectacole transmise în direct pe www.scena-digitala.ro.

Secțiunea ÎN DIRECT a apărut din nevoia Naționalului sibian de a fi alături de un număr cât mai mare de spectatori, în condițiile în care reglementările impuse de către pandemie împiedică o participare extinsă la actul artistic prezentat pe scenă.