Yul Brynner – 100 de ani de la nașterea primului actor care a renunțat la părul său pentru un rol
11 July 2020
Întâlnirile online cu actorii TNRS reîncep duminică într-un nou format: „Actori.SB.Online – Daruri teatrale”
11 July 2020

STAGIUNEA DE VARĂ TES

Într-o grădină – „Pomul Verde”, din Iași – se năștea, pe 19 august 1876, Teatrul Evreiesc. Într-o noapte de vară, prindea contur un vis – un teatru. Teatrul evreiesc al lui Avram Goldfaden. Născut din „plămada din care sunt făcute visele” – din lacrimi, speranțe, orgolii, aplauze, bucurii, dureri, succese, căderi – Teatrul Evreiesc de Stat își va sărbători, în curând, cei 144 de ani de viață și creație în slujba culturii evreiești și a celei universale.

Anul acesta vom aniversa la „Grădină”, cu optimism și încredere, și cu tradiționala urare „L’chaim! Pentru viață! To life!”.

Programul de spectacole susținute de Teatrul Evreiesc de Stat în această vară:

* Joi, 16 iulie 2020, ora 20.00 – STAND-UP LECHAIM!, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

* Joi, 30 iulie 2020, ora 20.00 – STAND-UP LECHAIM!, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

* Joi, 6 august 2020, ora 20.00 – MAZL TOV… AND JUSTICE FOR ALL!, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

* Sâmbătă, 8 august 2020, ora 19.00 – DE LA CARAGIALE LA ȘALOM ALEHEM, în Parcul Cișmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale” (Intrare liberă)

* Duminică, 9 august 2020, ora 19.00 – STAND-UP LECHAIM!, în Parcul Cișmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale” (Intrare liberă)

* Duminică, 16 august 2020, ora 20.00 – STAND-UP LECHAIM!, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

* Joi, 20 august 2020, ora 20.00 – DE LA CARAGIALE LA ȘALOM ALEHEM, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

* Joi, 27 august 2020, ora 18.00 – MAZL TOV… AND JUSTICE FOR ALL!, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

* Duminică, 30 august 2020, ora 20.00 – ACTUL DE CĂSĂTORIE, în curtea Școlii Italiene „Aldo Moro”

Pentru spectacolele ce vor fi jucate în curtea Școlii Italiene„Aldo Moro” (str. Sf. Ștefan 24, sector 2), biletele au fost deja puse în vânzare în rețeaua mySTAGE.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

* Prezentarea la sala de spectacol cu 30 de minute inainte de inceperea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.

* Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

* Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

* Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.

* Respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane – de la intrarea în teatru, în sala Amfiteatru, la toalete și la ieșirea din sală.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate de Teatrul Evreiesc de Stat, în perioada următoare, găsiți pe site-ul oficial (www.teatrul-evreiesc.ro) și pe pagina noastră de Facebook (www.facebook.com/teatrulevreiesc).