Idei în nocturnă. Diaspora. Dincolo de granițe
1 October 2020
Buletin cosmic
2 October 2020

Știința 360: Bucureștiul poate ”(re)deveni o metropola europeană relevantă!”

Heavy machinery cleaning a rubble site for a new housing development site in Miami.


Despre regenerare urbană, cu Bogdan Suditu, conferențiar univ. dr. în geografie în Departamentul de Geografie Umană și Economică al Facultății de Geografie a Universității București, partea I a interviului.

Bogdan Suditu este titularul cursurilor Geografie socială; Introducere în analiza și planificarea urbană; Politici de locuire și gestiunea zonelor rezidentiale; Geografia Bucurestiului, Introducere în dreptul urbanismului și planificări teritoriale (Master în limba franceză de Dreptul urbanismului și al planificării teritoriale, Facultatea de Drept, Universitatea București, Facultatea de Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, București , Facultatea de Urbanism / Université Paris 1 Pantheon Sorbonne, Franța și Université catholique de Louvain, Belgia. 
Are un doctorat în co-tutelă în geografie al Universității din Bucuresti și Université d’Angers, Franța (2006) și absolvent al Ecole Nationale d’Administration – ENA, Strasbourg (2010).

Între 2007 și 2013 a fost coordonatorul structurilor de specialitate privind politicile de locuire și planificare urbană din cadrul MDRAP (2007-2013).(http://www.cdut.ro/bogdan-suditu/)

poza 1 – https://unibuc.ro/user/bogdan.suditu/
poza 2 – https://pixabay.com/ro/images/search/regenerare%20urbana/