Dimensiunea științifică a artei: Georgiana Buț – Sfera este elementul iconic al Universului
23 September 2020
Dimensiunea științifică a artei: Georgiana Buț – Autograful lui Neil Armstrong expus la Mănăstirea Franciscană din Cluj Napoca, în cadrul expoziției Departures from the sphere
24 September 2020

Știința 360: Începe Festivalul de Știință București!

23 septembrie 2020

Bucharest Science Festival 2020, a 8 a ediție, o ediție specială, exclusiv online

poza Sursahttps://www.facebook.com

”Bucharest Science Festival , cel mai mare festival din România dedicat științei, va începe miercuri 23 septembrie 2020, iar timp de cinci zile participanții vor descoperi și dezbate o gamă extrem de variată de subiecte, de la explorarea spațială la istorie și de la medicină la fizica plasmei.

Cea de-a opta ediție a BSF va fi una atipică, cu multe limitări impuse de situația epidemiologică curentă. Anul acesta Festivalul se va desfășura exclusiv online, între 23 și 27 septembrie, iar la dezbaterile care vor putea fi urmărite prin Zoom și pe principalele platforme de social media vor putea participa oameni din toate colțurile țării. Participarea este complet gratuită.”, se arată în comunicatul de presă ASUR.

Detalii pewww.BucharestScienceFestival.ro și https://www.facebook.com

Festivalul este organizat de către Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) și de Planeta Științei, cu sprijinul System Plus, Dell Platinum Partner. Parteneri: Agenția Spațială Europeană (ESA), ITER, Editura Humanitas, ESERO România. Parteneri comunicare: Rogalski Damaschin și Radio România Cultural.