Diaspora. Dincolo de granițe: Invitat Irina Matei, dr.în biologie, profesor asociat de cercetare în imunologie pediatrică
13 June 2019
Liminal – festival de Știință, Artă și Tehnologie ediția a 2-a
19 June 2019

Știința în cuvinte potrivite în direct de la Simpozionul ECSEL Joint Undertaking 2019, Palatul Parliament, 17 – 18 iunie 2019.

Sursa: https://www.ecsel.eu/symposium-2019

poza 1 Sursa for 1 https://www.ecsel.eu/symposium-2019

”Domeniul componentelor și sistemelor electronice este de o importanță strategică pentru Europa. Și asta pentru că digitalul este deja peste tot – și va fi încă și mai mult mâine!” spunea astăzi Bert De Colvenaer, Director Executiv al ECSEL Joint Undertaking, invitat la emisiunea Știința în cuvinte potrivite, difuzată în direct de la Palatul Parlamentului, acolo unde se desfășoară cea de-a treia ediție a conferințe europene din domeniul componentelor și sistemelor electronice, ECSEL Joint Undertaking (17-18 iunie 2019, https://www.ecsel.eu/symposium-2019) .

Evenimentul este organizat de ECSEL Join Undertaking de la Bruxelles și Ministerul Cercetării şi Inovării din România, sub auspiciile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene (https://www.ecsel.eu/symposium-2019).

Invitații ediției din 17 iunie a.c. au fost Bert De Colvenaer, Director Executiv al ECSEL Joint Undertaking și Dr. Simona Rucăreanu, Ofițer de program în cadrul aceluiași ECSEL Joint Undertaking – Întreprinderea comună ”Componente și sisteme electronice pentru Leadership European” (www.ecsel.eu), acad. Dan Dascălu, Prof.dr. Marius Enăchescu, General Manager al Centrului pentru Știința Suprafețelor și Nanotehnologii (www.cssnt.upb.ro), conf.univ.dr. Marius Neag, Facultatea de Electronică,Telecomunicații și Tehnologia Informației a Universității Tehnice din Cluj Napoca, Departamentul Bazele Electronicii (www.bel.utcluj.ro/rom/index.htm). și dr.ing George Suciu, General Manager Beia Consult International.


Realizatori și moderatori Corina Negrea și Dan Manolache. Echipa tehnică Daniel Andrei, Bogdan Dumitrescu și Adrian Dumitrescu.

Ne reauzim marți, 18 iunie a.c., în direct, între 13.20 și 14.30, pe toate frecvențele Radio România Cultural și video pe pagina de facebook a Radio România Cultural


Știința în cuvinte potrivite – a doua zi în direct de la Simpozionul ECSEL Joint Undertaking 2019!
Invitații ediției de marți, 18 iunie a.c. au fost acad. Dan Dascălu și dr.ing. Andreas Wild, fost Director executiv al ECSEL JU.
Realizatori și moderatori Corina Negrea și Dan ManolacheEchipa tehnică  Bogdan Dumitrescu, Daniel Andrei, Adrian Dumitrescu