Discuție despre neuroștiințe și empatie în cărțile lui Oliver Sacks
16 June 2021
Timpul prezent în literatură: Raluca Nagy: „M-am gîndit la Babelul în care trăim”
18 June 2021

#SummerBrain2021 – Curtea Veche Publishing lansează un program de patru săptămâni de fitness pentru minte

 

 

 

 

Pentru că un #BeachBody nu este complet fără un #SummerBrain tonifiat, Curtea Veche Publishing lansează un program de antrenament de 28 de zile în care oricine își poate lucra… mintea. Instructorii editurii au elaborat 4 workout-uri cu 3 grade de dificultate din zona lecturilor de self-help, business și carieră, ficțiune și relații de cuplu.

 

Astfel, timp de patru săptămâni, între 14 iunie și 11 iulie 2021, canalele de social media ale editurii se transformă într-un gym pentru fitness mintal. Cititorii editurii au parte nu doar de un plan specific de lecturi, ci și de posibilitatea de a participa la cluburi de lectură, reduceri de 30% pe site-ul curteaveche.ro folosind codul SUMMERBRAIN și posibilitatea de a câștiga un Polaroid și un iPad 8 pentru a documenta mai bine workout-urile pe care le fac: http://bit.ly/summer-brain

 

Suntem mereu avertizați: „Pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi.“ Propunerea editurii este să ne punem în mișcare și mintea la fel de des. 30 de minute de lectură pe zi cresc cu 23% șansele de a rămâne sănătos în următorii 12 ani și pot crește media de viață cu 2 ani. Cititorii au cu 43% mai multe șanse să scape de insomnii și cu 30% mai puține șanse să dezvolte o depresie*.

 

Challenge-ul a fost deja acceptat și de cititori cunoscuți, precum Laura Cosoi, Diana Bulimar, Sore Mihalache, Shurubel sau Radu F. Constantinescu.

 

Fiecare săptămână vine cu un workout tematic – Self-help Mental Fitness, Business HIIT, Fiction Break și Relationship Marathon. Cineva care își alege nivelul intermediar, de exemplu, va avea în programul de lecturi „Supermintea” de Norman E. Rosenthal, „Focus” de Daniel Goleman, „Idioata” de Elif Batuman, „Știința încrederii” de John Gottman. Toți cei care iau parte la challenge sunt încurajați să își împărtășească experiențele folosind #SummerBrain2021.

 

Regulamentul campaniei: http://bit.ly/summerbrain-concurs

 

Partener monitorizare presă: Klarmedia