Storymania: Literatura lui Mircea Horia Simionescu a fost definită întâi de toate ca livrescă
5 May 2018
Criticul literar Nicolae Manolescu reales preşedinte al USR
5 May 2018

Târgul Gaudeamus Oradea 2018 – ediție aniversară

Caravana Gaudeamus revine la Oradea pentru o ediție cu totul specială! Între 9 şi 13 mai, orădenii sunt aşteptați în Piața Unirii, să celebreze Ziua Europei, 100 de ani ai României, 90 de ani de Radio România și ediția cu numărul 5 (deja!) a celui mai îndrăgit târg de carte din țară. Târgul GAUDEAMUS Oradea este organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune, într-o formulă partenerială unică în istoria de aproape un sfert de secol a Târgurilor Gaudeamus. Sărbătoarea cărții, în ediție orădeană, vă așteaptă peste câteva zile cu un adevărat festin literar, pe măsura momentului istoric pe care îl aniversăm în acest an:

 Toate editurile de top din România și cei mai importanți distribuitori de carte străină se vor întâlni săptămâna viitoare în pavilionul expozițional Gaudeamus, amenajat în Piața Unirii. Numărul mare al participanților și varietatea domeniilor editoriale abordate sunt garanția pentru o ofertă bogată și variată, pentru toate gusturile, vârstele și preocupările. Bestseller-urile momentului, în ţară şi peste hotare, importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor sunt, fiecare în sine, câte un motiv cu adevărat serios să veniţi la târg.
 Un program de evenimente variat, adresat tuturor categoriilor de vârstă
 Importante reduceri de preţuri, inclusiv pentru titluri recente, pachete promoţionale şi serii de autor
 Standul Centenar România, cu o bogată selecție de volume dedicate acestui moment istoric, care pot fi studiate aici și achiziționate de la standurile participanților
 Tombola Gaudeamus, cu premii numeroase și atractive
Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00 și duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă. Târgul Gaudeamus Oradea – un eveniment organizat de Radio România, Primăria Oradea şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi regiune
Partener principal: BRD Groupe Société Générale
Parteneri: Avon România, Asociaţia Club Lions 22 Oradea
Parteneri media: Bihoreanul, InfoOradea.ro, EvenimenteOradea.ro, mediaTRUST și Agenția de presă Rador
Pentru detalii suplimentare privind această ediţie a Târgului GAUDEAMUS Oradea, vă rugăm să accesaţi website-ul www.gaudeamus.ro sau să vă adresaţi Secretariatului GAUDEAMUS. Persoană de contact: Connie Chifor (tel. 0745 109 649, e-mail connie@gaudeamus.ro).