Teatrul Național Radiofonic – online. Ascultă AICI Ultimul pact de Oana Maria Cajal
5 October 2016
‘Caravana filmului românesc’ ajunge Slatina, la Festivalul de Umor ‘Oltenii &… Restu’ lumii’
5 October 2016

Teatrul InDArt isi deschide stagiunea de toamna

In data de 6 noiembrie, de la ora 20, Teatrul InDArt isi deschide stagiunea de toamna, inaugurand Sala de Teatru a Clubului Quantic din Intrarea Grozavesti. Programul cuprinde 2 premiere si alte spectacole ce vor fi jucate in fiecare duminica a lunii, pana in data de 18 decembrie, inclusiv.

Stagiunea se deschide cu premiera spectacolului “Amanta de la Pranz”, o comedie in regia lui Bogdan Gagu. Din distributie fac parte: Silvia Gagu, Ciprian Almasan, Cristina Diaconescu, Alina Brancu si Eduard Bot.

Programul stagiunii mai cuprinde spectacolul “Falcon” (premiera) si “Divort in ziua nuntii”.

Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania.

Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie, Teatru sub Luna. Editia 2016 a festivalului a avut loc in curtea Clubului Quantic, iar publicul s-a putut bucura de spectacole de teatru, improvizatie, expozitii de arta si concerte.

Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

Cu o activitate constanta de 11 ani, Asociatia Culturala InDArt s-a maturizat artistic, contribuind la dezvoltarea teatrului independent.

Teatrul InDArt se numara printre primele teatre independente deschise in Romania.
Cu o experienta culturala de peste un deceniu, InDArt are un repertoriu generos de spectacole, organizeaza frecvent cursuri de teatru si canto pentru toate varstele, precum si un Festival de Teatru inedit, aflat la a treia editie, Teatru sub Luna

Anual, Teatrul InDArt recruteaza absolventi ai facultatilor de teatru din toata tara pentru a crea oportunitati intr-un peisaj artistic atat de competitiv.

Te asteptam la spectacolele noastre din Intrarea Grozavesti incepand cu 6 noiembrie!
Programul va fi afisat in curand.

Istoric InDArt 

In anul 2006, se infiinteaza un ONG cultural menit sa ofere tinerilor oportunitatea de exprimare libera intr-un spatiu artistic aparte. Cu o activitate constanta de 11 ani, Asociatia Culturala InDArt s-a maturizat artistic, contribuind la dezvoltarea teatrului independent.

1000 de evenimente, 200 de tineri implicati, 30 de parteneri culturali.

Scopul InDArt este de a crea punti de legatura intre domeniile artistice. Organizatia si-a concentrat activitatea pe doua paliere, unul cultural si unul social.

  • Cultural, scopul nostru este de a deschide noi cai de acces catre un domeniu slab sustinut in Romania, teatrul independent.
  • Social, misiunea noastra este de a deschide lumea artistica tinerilor, de a o face accesibila, de a educa. Sustinerea tinerilor artisti, aducerea teatrului in atentia publicului tanar, indrumarea copiilor catre mediul creativ, reprezinta principalele mijloace prin care activam.

Proiecte Culturale 

  1. Teatrul InDArt este unul dintre primele proiecte de teatru independent din Romania. Cu un concept inovator, prin dedicare, pasiune si multa munca, Teatrul InDArt a urcat pe scena independenta a teatrului cu o echipa ce are in componenta 25 de actori profesionisti, un regizor, scenograf, sunetist, luminist, fotografi.

Spectacolele teatrului nostru sunt gazduite de Quantic Pub, Intrarea Grozavesti, Sector 6, Bucuresti (3 min. de metrou Grozavesti).

  1. Festivalul de Teatru Urban #teatrusubluna si-a desfasurat a doua editie in vara anului 2016. Evenimentul a fost creat din dorinta de a oferi publicului alternative de petrecere a timpului liber vara, cand majoritatea stagiunilor sunt inchise. Festivalul se desfasoara in aer liber, iar din program nu lipsesc spectacolele de teatru, improvizatie, concertele, expozitiile de fotografie, costume etc.
  1. Adenium este proiectul muzical al Asociatiei InDArt, o trupa de muzica pop-rock ce aduce un tribut marilor artisti care ne-au inspirat. Cu un repertoriu select, ce poarta amprenta pasiunii pentru detaliu si dorinta de a personaliza spectacolul oferit, Adenium ofera o experienta unica cu fiecare show. 
  1. Amatorissma este un festival de teatru dedicat amatorilor. Proiectul sustine si celebreaza spiritul creator prezent in fiecare dintre noi, in fond, indiferent de mediul de provenienta sau studii. Din programul festivalului au facut parte: spectacole de teatru, expozitii de arta si alte evenimente interactive.

 Proiecte Sociale

 1. Sub deviza “Educatie prin arta”, am creat proiectul “Plumbuita”, adresat copiilor din medii defavorizate. Scopul proiectului a fost prezentarea piesei de teatru cu acelasi nume in scoli si case de copii. “Plumbuita” a oferit, in primul rand, accesibilizarea culturii pentru o clasa sociala frecvent uitata din acest punct de vedere. Spectacolul si discutiile de la final au adus o bucurie pentru copii, dar si un dialog educativ inedit.

2. Alege-ti povestea este un proiect cultural dedicat sprijinirii tinerilor aflati la inceput de drum in procesul dezvoltarii artistice. Urmarim construirea de oportunitati pentru artisti din diverse domenii culturale prin facilitarea spatiului creator al acestora. Fie ca vorbim de teatru, muzica, dans, picture, literature, design, scenografie, ne referim la arta frumosului, care se regaseste in orice forma de manifestare. Este povestea fiecarui artist care isi daruieste sufletul iubitorilor de frumos.