„Undine”, un basm modern supranatural semnat de Christian Petzold, în cinematografe din 21 mai
18 May 2021
Începe CALEIDO – festival multicultural de arte performative: 20 de producții independente de teatru, dans și performance și 5 ateliere practice, alături de o serie de discuții online, între 21-25 mai
18 May 2021

Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii outdoor cu premiera spectacolului ,,PantOmenia”

După o lungă perioadă în care nu ne-am putut vedea decât online, Teatrul Masca anunță deschiderea Stagiunii Outdoor.

Spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu, care are ca principal scop facilitarea accesului publicului din toate zonele de reședință ale Capitalei la actul cultural, Teatrul Masca fiind promotorul teatrului de stradă în România.

Stagiunea outdoor se va deschide, Sâmbătă 22 mai, ora 20.15, cu premiera spectacolului ,,PantOmenia”, un spectacol de Anamaria Pîslaru.

Folosind din plin mijloacele de expresie specifice actorilor din trupa noastră, pentru care corpul devine un limbaj de sine stătător, ,,PantOmenia” spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt #diferiți. Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.

,,PantOmenia” adaugă un element unic în teatrul românesc contemporan: masca larvară! Element fabulos de joc și compoziție, acest tip de mască cere o virtuozitate fără cusur de la actor, oferind în schimb posibilități inedite de expresie. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar putea cineva să îți spună o poveste fără cuvinte, și totuși să îți transmită mai mult decât ar fi făcut-o cuvintele, atunci trebuie să vezi acest spectacol!

Din distribuția spectacolului fac parte actorii tineri ai Teatrului Masca, unii dintre ei fiind la noi în cadrul proiectului ,,Internship la Masca”: Cristina Panait, Sonia Kalman, Daciana Voinescu, Petru Marginean, Alex Cruceru și Anamaria Pîslaru.

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca (Bd.Uverturii, nr.14) în zilele de 22 și 29 mai, de la ora 19.00.

Bilete pe www.mystage.ro și la Casa de bilete a teatrului. Mai multe informații pe www.masca.ro