PRIVIND SPRE ALPI. FOTOGRAFIE MONTANĂ DIN PIEMONT (1870-1940) LA BRAȘOV
1 February 2017
NO MAN’S LAND, un spectacol în care viaţa şi moartea îşi dau mâna, dar se trădează cu zâmbetul pe buze
1 February 2017

Teresa Tina anunţă lansarea romanelor “Drumul lung către suflet”- versiune bilingvă, româno-chineză si “Îngeri printer oameni” autor Dr. Sorin Godeanu

ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE DURABILĂ – “ROMÂNIA EUROPEANĂ” și Teresa Tina anunţă lansarea romanelor “Drumul lung către suflet”- versiune bilingvă, româno-chineză și Îngeri printer oameni” autor Dr. Sorin Godeanu 

► Evenimentul va avea loc pe 10 februarie 2017, la orele 17.00, la librăria Cărturești din strada Verona

Interpreta de muzică populară românească şi muzică asiatică pop  debutează în literatură

 Romanul “Drumul lung către suflet”, scris în limbile română şi chineză, va fi prezentat publicului de către autoarea cărţii în data de 10 februarie 2017, la orele 17.00, la librăria Cărtureşti din Bucureşti

Teresa Tina, originară din judeţul Vâlcea,  cunoscută ca interpretă de muzică populară românească şi muzică asiatică pop, debutează în literatură cu romanul “Drumul lung către suflet”.

Autoarea se identifică, în volumul de debut, cu stilul, pasiunea şi emoţiile transmise de către marea interpret asiatică Teresa Teng, căreia îi dedică romanul. Artista româncă preia cele mai cunoscute cântece ale Teresei Teng, care au impresionat până la lacrimi întreaga populaţie a Asiei de Est: China, Taiwan, Japonia, Singapore. De asemenea, Teresa Tina atribuie transformarea sa marii interprete asiatice.

Având un spirit veşnic tânăr şi însetat de cunoaştere, autoarea, Teresa Tina, cunoscătoare a limbii chineze, a făcut cercetări amănunţite cu privire la destinul celei ce a devenit Îngerul său protector. În acel moment a realizat că întâlnirea dintre cele două a fost predestinată, s-a întâmplat prin voinţă şi intervenţie divină, fapt dovedit de multitudinea de similarităţi existente.

Romanul “Drumul lung către suflet” prezintã publicului relația deosebită stabilită între două artiste care trăiesc în perioade şi culturi diferite.

In romanul “Ingeri printer oameni” avem satisfacţia de a ne întâlni cu o carte gândită şi scrisă cu inima. O carte despre viaţă. O viaţă care va nemuri prin volumul acesta, pentru că filele si rândurile sculptate pe hârtie au existenţă veşnică. Aşadar, faptele şi eroii care trăiesc între aceste coperţi au şansa plecării pe un drum fără sfârşit, adică în nemurire.

Locatie: Bucuresti, Libraria Cărturești, strada Verona

Data: 10 februarie 2017, 17.00 ,

Manger Proiect: Gabriel Stancu

Tel: 0040 727 222 864, E-mail: tasteofromania@gmail.com

Romanul “Drumul lung către suflet”, scris în limbile română şi chineză va fi prezentat publicului publicului bistriean de către autoarea cãrţii.

Teresa Tina, originara din judetul Vâlcea,  cunoscuta ca interpreta de muzică populară românească şi muzică asiatică pop  debutează în literatură cu romanul “Drumul lung către suflet”.

Identificându-se cu stilul, pasiunea si emoţiile transmise de către Teresa Teng careia ii dedica romanul, artista româncă  preia cele mai cunoscute cântece ale Teresei Teng, cântece care au impresionat până la lacrimi întreaga populaţie a Asiei de Est: China, Taiwan, Japonia, Singapore si  atribuie transformarea sa marii interprete  asiatice.

Având un spirit veşnic tânăr şi însetat de cunoaştere, autoarea, Teresa Tina, cunoscătoare a limbii chineze, face cercetări amănunţite cu privire la destinul celei ce devenise Îngerul său protector, moment în care realizează că întâlnirea dintre cele două a fost predestinată, s-a întâmplat prin voinţă şi intervenţie divină, fapt dovedit de multitudinea de similarităţi existente între cele două.

Romanul “Drumul lung către suflet” prezintã publicului relația  deosebita stabilita intre doua artiste care traiesc in perioade si culturi diferite.

In romanul “Ingeri printer oameni” avem satisfacţia de a ne întâlni cu o carte gândită şi scrisă cu inima. O carte despre viaţă. O viaţă care va nemuri prin volumul acesta, pentru că filele si rândurile sculptate pe hârtie au existenţă veşnică. Aşadar, faptele şi eroii care trăiesc între aceste coperţi au şansa plecării pe un drum fără sfârşit, adică în nemurire.

Cartea aceasta redeschide căile spre nenumărate vieţi salvate, dar şi o cale spre a nu uita şi spre aducere aminte, pentru ca toţi cei mulţi, care au primit binefacerea, să-l aibă mereu în memorie pe un om adevărat, devenit înger păzitor de suflete. Tot ceea ce înmănunchează acest volum a venit pe lume nu dintr-o întâmplare, ci, firesc, pentru că trebuia să vină, aşa cum soarta, şansa, viaţa, l-au adus între oameni pentru oameni pe doctorul de suflete Sorin Constantin Godeanu, unul din eroii volumului.

Lansarea de carte poate fi insotita si de un mic recital in limba chineza al autoarei.