Stâlpii mortuari din satul Loman jud Alba, sau Enigma Coloanei Infinitului
5 January 2017
Trei artiști decoratori in 2016
5 January 2017

Trei muzicieni descoperiţi şi promovaţi de Radio România Cultural -între finaliştii Galei Studenților Români din Străinătate

Trei muzicieni descoperiţi şi promovaţi de Radio România Cultural se află printre finaliştii Galei Studenților Români din Străinătate, la secţiunea Premiul Special în Arte. Chitariştii Dragoş  Horghidan şi Alexandra Petrişor (membri ai Duoului Kitharsis) sunt câştigători ai concursului Drumul spre celebritate, iar pianista Daria  Ioana Tudor este participantă la concurs şi a fost descoperită de Rodica Sava în emisiunile-spectacol Muzicieni de azi…muzicieni de maine.

Ca în fiecare an, Liga Studenților Români din Străinătate  aduce  în atenția opiniei publice de la noi  tineri români cu rezultate academice și extracurriculare de excepție.  Aceștia vor fi premiați astazi, în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate.Evenimentul va debuta la ora 18:00, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti.

Veniţi de pe 4 continente, 15 ţări, 38 de universităţi şi cu un imens bagaj de cunoştinţe şi realizări, finaliştii Galei sunt exemple ale potenţialului impresionant al tinerilor români din Diaspora – oameni care pot schimba lumea.