Premiul Saharov 2016
21 December 2016
Destinațiile lui Moș Crăciun – Suceviţa
21 December 2016

un BÂLCI, același REVELION, apoi REUNIUNEA de DUPĂ, O ZI DE NAȘTERE și SPECTACOLE

Da, zâmbiți frumos, aveți de citit, pregătim, organizăm, ne simțim cel mai bine cu voi când sunteți cu noi. Că-i la o cafea turcească, filtru sau espresso, că-i la o Tatra lungă și caldă sau scurtă și rece, o bere din cele multe feluri, un vin sau o oranjadă sau chiar la o țigară sub noul încălzitor care tocmai se montează, că-i cu sau făr’ de cu, făr’ de voi, n-am mai face toate astea.
Ce am face, m-am gândit de multe ori, langoși sau miciunele, iaurt cu bezele, am fi mers probabil și noi la Auăleu ca să vedem cum se descurcă alții sau ăia și noi oare ce, nu putem?!, se întreabă poate unii … Sunt ei oare mai cu moț, au virtuți mai pe sprânceană sau au o muză care tot timpul dă din buză, le scuipă miere în uneche și pe gură le iese he he he, scântei și foc, uneori mai scuipă venin, că doar avem din plin, ne e la toți doldora sarsanaua de piedici, greutăți, bolovani și garduri, dar le cărăm în spinare până într-o zi cu soare, când bolovanii vor fi ghiocei, iar gardurile copăcei, și-n acel cadru idilic, eu nu voi mai fi atât de gârbovit și mic și împovarat, doar bucuros că am putut fi de folos într-un șantier numit viață, și cu ghiocei și gheață, lopeți și excavatoare, ciment și azbest, noroi și tempest, și m-am îmbârligat în atâtea rime, când o puteam duce atât de bine, cu un bob de strugure în gură, să-l crap între dinți, să mă doară fix în baston, că azi e greu și mâine sug un bonibon, asta dacă-l am și nu s-a scurs prin gaura de la buzunar, pentru că viața asta, cam așa mă servește, cu una caldă, alta rece, cu un gust permanent de dulce – acrișor, ca sosul chinezesc în dulcele stil românesc.
Mergeți la vot, că o luăm sau nu în bot, asta e partea a doua, iar ce urmează va fi cu finalizare, în gură sau pe față, iertați-mi exprimarea, de la prea mult dulce și acru, mă ia cu amar, dar îmi revin eu spre final.


DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE,

de la amiază, ora 12:00 până pe la ora 18:00
la Scârț Loc Lejer

B Â L C I   B Â L C I    B Â L C I 
fără de accente leriene sau mai știi ce se arată spre vânzare?!
De dați sau vreți viniluri, cd-uri, casete, jucării vechi sau instrumente muzicale, de bâlci să vă pregătiți! Noi cu clătite vă îndulcim! De aveți un gem bun pe acasă, să-l băgați în traistă!


SÂMBĂTĂ, 31 DECEMBRIE,

de la ora 21:00,
la Scârț Loc Lejer

R E v E L I o N cu AutoGospoDăRiRe 

Nu mai este o noutate, ultima noapte a anului 2016, o petrecem împreună, voi veniți cu platourile de ouă umplute, vinete, sandviciuri, torturi, covrigi, sarmale, ce poftiți să înfulecați, doar voi, nu tot barul, cu farfurii și tacâmuri cu tot, noi vă administrăm băutura alcoolică, meniul de zi cu zi, beți cât poftiți și cât vă ține buzunarul. Nu servim șampanie, sa vă aduceți dacă vreți să faceți cling – cling cu vin spumant. Da, punem muzică, nu ne uităm la televizor! Locurile să nu uitați să vi le rezervați, sunt limitate, la același număr de telefon, 0751 892 340. Intrarea se face pe ușă, n-are ce să coste! 


SÂMBĂTĂ, 31 DECEMBRIE

de la ora 19:30
la Scârț Loc Lejer și Auăleu

STĂTEAM ÎNTINȘI PE PAT ÎN TRAVESTI

Femeia: Ovidiu Mihăiță
Bărbatul: Christine Cizmaș

Dacă în noiembrie STĂTEAM ÎNTINȘI PE PAT s-a jucat de 7 ori, în decembie, în seara de Revelion, de la ora 19:30 STĂTEAM ÎNTINȘI PE PAT se va juca o singură dată ÎN TRAVESTI. 40 locuri sunt disponibile, au prioritate persoanele care doresc să își petreacă și noaptea de Revelion la Scârț Loc Lejer. Acesta este meniul complet pentru REVELION 2016.Rezervări: 0751 892 340


DUMINICĂ, 1 ianuarie 2017
de pe la ora 18:00
la Scârț Loc Lejer
NU TE SUPĂRA, FRATE sau SURIOARĂ
După o noapte de veselie, în prima seară din 2017 ne recuperăm la o ședință de Nu te Supăra Frate, Remi, Table, Șah sau ce jocuri mai aveți pe acasă. Restul e improvizație sau mimă? De obicei, cam așa se încheie fiecare seară de 1 ianuarie în Scârț, cu o mimă foarte cinstită! 

DUMINICĂ, 8 IANUARIE 2017
de la ora 14:00 pănă când se poate
la Scârț Loc Lejer
ZIUA lui DAVID BOWIE
O zi cu muzica lui David Bowie. Audiție de pe vinyl. Un tort de ziua lui. O prăjitură, poate făcută de voi ca s-o împărțim frățește între noi pentru un artist care rătăcește printre stele, undeva sus, unde lumea dispare și liniștea măsoară timpul.

în ultima lună din 2016, 6 spectacole de 2 ori pe zi:

 9 DECEMBRIE, ora 19:30 și ora 21:00
10 DECEMBRIE,
ora 19:30 și ora 21:00
11 DECEMBRIE, 
ora 19:30 și ora 21:00
18 DECEMBRIE, 
ora 19:30 și ora 21:00
19 DECEMBRIE,
ora 19:30 și ora 21:00
20 DECEMBRIE, 
ora 19:30 și ora 21:00

Rezervări la: 0751 892 340
Afișul de mai sus, UMBRELE PENTRU LACRIMI, este opera lui OVIDIU HRIN, Tzutzu. 


După 2 ani și mai bine
STĂTEAM ÎNTINȘI PE PAT
în travesti
se joacă în ultima zi din 2016, de REVELION
31 DECEMBRIE, ora 19:30
Rezervări la: 0751 892 340
*Nu este obligatoriu să vă petreceți și Revelionul cu noi, dar ne-am simți mai bine împreună. Muzică avem, mâncare vă aduceți voi, băutură avem, șampanie vă aduceți voi, intrare nu avem, doar pe ușă, spectacol avem, artificii n-aveți voie, avem mai mult sau mai puțin din toate. Locuri pe rezervate.

Un nou spectacol la Auăleu în prima lună din 2017
MENS SANA IN CORPORATIST SANO
Până atunci Auăleu vă cere o mână de ajutor, căutăm următoarele recuzite, destul de costisitoare, poate aveți în plus pe acasă și ar fi mai utile în spectacol decât în debaraua voastră:
 • valiză colorată mare pe roți cu carcasă tare, în stare bună pentru o femeie tânără corporate;
 • o poșetă neagră mare și încăpătoare de umăr pentru o femeie business tânără;
 • o geantă frigorifică pe care să te poți așeza;
 • un cort de 2 persoane montare cu bețe;
 • o umbrelă mică care se deschide ușor;
 • un telefon mobil cu lanternă demn de un manager într-o corporație, cât mai mare;
 • gadgeturi: handsfree, usb-uri, baterii externe portabile, hard disk extern sau orice alte gadgeturi pe care le-ar avea în permanență la el un corporatist convins; nu trebuie să fie funcționale;
 • un ceas bărbătesc de mână business, de firmă sau un fake bun;
 • geantă neagră business de umăr pentru bărbați;
 • ochelari de vedere pentru un tip și o tipă business, ramă neagră;
 • un foen mic;
 • un șarpe de cauciuc cât mai lung;
 • un pește de cauciuc cât mai mare;
 • o pasăre răpitoare împăiată cu aripile deschise, cât mai mare, un vultur, uliu, etc.
 • un cap de urs.

Dacă vreun obiect din lista de mai sus se află în posesia voastră și nu-l mai vreți, aruncați-l în direcția Auăleu, str. Laszlo Szekely nr.1, Timișoara. Ne puteți suna și la 0724 592 379 sau 0745 777 035 pentru lămuriri și mulțumiri. Să nu furați de la șeful telefonul sau ceasul! 


Din 9 decembrie la Auăleu 
– BILETE MECENA – 
2 categorii, 50 respectiv 100 lei
pentru tot ceea ce face și înseamnă Auăleu
Susțineți scena cu un bilet MECENA!