Libertatea va fi tema celei de-a 11-a ediții a Festivalului de Film și Istorii Râșnov
16 June 2019
A fost lansat apelul de proiecte Film+
17 June 2019

Vorba de cultură – FITS 2019

Cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (a XXVI-a ediție), emisiunea „Vorba de cultură” (Radio România Cultural) vă ține la curent, ca în fiecare an, cu desfășurarea acestuia.

Tema din acest an: „a dărui”. Sunt programate 540 de evenimente, cu invitați din peste 70 de țări, care se vor desfășura în 75 de spații de joc în oraș și împrejurimi, de la scene convenționale de spectacol, la spații alternative precum muzee, biserici, cetăți fortificate, un tramvai în mișcare, în licee, hale, baruri etc. FITS aduce la un loc spectacole de teatru (în primul rând), dar și dans contemporan, circ contemporan, musical, operă, fado, gospel, muzică indie, jazz, fanfare, ateliere, masterclass-uri, întâlniri cu artiștii, spectacole de lectură, conferințe, expoziții, instalații, lansări de carte și proiecții de filme.

Însoțim festivalul și îl comentăm, alături de invitații noștri. Emisiunea „Vorba de cultură”, pe frecvențele Radio România Cultural sau la www.radioromaniacultural.ro, între orele 12:00 și 12:30.