Despre seria de autor Albert Camus de la Polirom, astăzi, la Revista Literară Radio
11 February 2018
CONFLUENȚE – Autorii ediției sunt DAN STANCA și ISABEL ALLENDE
12 February 2018

Vorba de cultură – invitată, poeta și jurnalista Elena Vlădăreanu

În perioada 12 – 16 februarie, emisiunea „Vorba de cultură” (Radio România Cultural) o are ca invitată pe poeta și jurnalista Elena Vlădăreanu.

Elena Vlădăreanu a absolvit Facultatea de Litere (Universitatea din București) și un masterat în studii vizuale la Centrul de Excelență în Studiul Imaginii. A debutat în 2002, cu volumul „din confesiunile distinsei doamne m.” (colecția underground „carmen”, editată de un cristian) și cu „Pagini” (Editura Timpul, 2002). Alte cărți de poezie: „Fisuri” (Pontica, 2003), „europa. zece cântece funerare” (Cartea Românească, 2005), „spațiu privat. A notebook, cu 33 de ilustrații de Dan Perjovschi” (Cartea Românească, 2009), „Non Stress Test” (Casa de Pariuri Literare, 2016). A scris texte și a creat spectacole alături de regizorul Robert Bălan – „Habemus bebe”, „Identic natural”.

La Radio România Cultural, realizează o emisiune despre filme.

Cel mai recent volum al său este „Bani, muncă, timp liber” (Nemira) și a ajuns deja la al doilea tiraj.

Ascultaţi-o pe Elena Vlădăreanu în emisiunea „Vorba de cultură”, difuzată la Radio România Cultural, de luni 12 până vineri 16 februarie, între orele 12:00 şi 12:30. Realizator, Ema Stere.

FOTO: ALEXANDRU DOLEA