Cu cărțile deschise neprețuitei mele neveste… Învățatului meu bărbat: o poveste epistolară de Șalom Alehem
9 February 2017
Victoria Pătrașcu a fost invitata Dariei Ghiu în emisiunea Orașul Vorbește
9 February 2017

Vreau să-mi citești o mulțime de povești!

Editura Pandora M, imprint al Grupului Editorial TREI, marchează anul acesta Ziua Internațională a Cititului Împreună prin două evenimente organizate în colaborare cu Librăriile Cărturești în 16 și 18 februarie.

Ne dorim ca prin aceste evenimente să aducem împreună cititori de toate vârstele care să se bucure de experiența cititului cu voce tare, fie și doar pentru câteva ore, și să împărtășim celor care ne vor urma în acestă inițiativă o poveste care să le rămână multă vreme în suflet și în gând.

Primul eveniment va avea loc joi, 16 februarie, la ora 18:00, la Cărturești Carusel, unde elevi de la Colegiul Național I.L. Caragiale și Liceul Bilingv Miguel de Cervantes vor citi scene din piesa Romeo și Julieta de William Shakespeare, publicată în Colecția Bilingvă a Editurii Pandora M.

Cea de-a doua lectură colectivă va avea loc sâmbătă, 18 februarie, la ora 12:00, în Ceainăria Librăriei Cărturești Verona. Vom petrece ore minunate alături de OLGA GUDYNN – autoarea poveștilor Aventurile râmei Oli și ANDREAS, băiețelul ei, ANDREEA IATAGAN – inițiatoarea site-ului  www.educatiecudragoste.ro și SOFIA, fetița ei și ALEX ZAMFIR – autorul cărții Cel mai bun tată și creatorul site-ului www.celmaibuntata.ro alături de băiețelul său, MARK.

Evenimentele vor fi moderate de MAGDALENA MĂRCULESCU, Director Editorial al Grupului Editorial TREI.

Vă așteptăm să citim și să ne distrăm împreună de Ziua Internațională a Cititului Împreună!