Zâna Tăiețeilor în premieră absolută la Teatrul Colibri! O invitație în spații culturale, în spații de creație și fantezie  
28 January 2021
Actriţa americană Cloris Leachman, laureată cu Oscar şi câştigătoarea mai multor premii Emmy, a murit la 94 de ani
28 January 2021

Ziua UNATC „I. L. Caragiale” București – 30 ianuarie

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematrografică “I.L. Caragiale” împlinește 76 de ani de la înființare, pe 30 ianuarie 2021, zi ce coincide cu ziua de naștere a marelui dramaturg Ion Luca Caragiale, maestrul spiritual al universității.

Anul acesta, aniversarea Zilei UNATC este marcată printr-o serie de evenimente la care putem participa: acordarea distincției de Professor Emeritus profesorului și directorului de fotografie Florin Mihăilescu; conferința online „Caragiale, un model cultural inepuizabil” ce îi va avea ca invitați pe conf. univ.dr. Liviu Lucaci (Rector UNATC „I. L. Caragiale” București), prof. univ. dr. Marian Preda (Rector Universitatea București), prof. univ. dr. Ioan Bogdan Lefter (Universitatea București) și prof. univ. dr. Dan Dediu-Sandu (Universitatea Națională de Muzică din București); spectacolul „Cântăreața cheală”, clasa prof.univ.dr. Valeria Sitaru; lansarea proiectului „Arhiva Activă” pe Blu-ray, inițiat în cadrul proiectului „Internaționalizare UNATC” și multe altele.

Evenimentele vor fi transmise LIVE pe pagina de Facebook a UNATC: https://www.facebook.com/UNATC.ILC.
Informații suplimentare găsiți pe: www.unatc.ro.