CONFERINŢELE TEATRULUI NAŢIONAL – Prof. Dr. Dinu Antonescu – “Impactul comunismului asupra medicinii româneşti”
9 January 2020
Savantgarde #94
10 January 2020

Ascultă vocile de azi – Bogdan Suditu: “Cei pe care îi urmez și pe care îi admir sunt pașoptiștii! Care s-au dus, s-au școlit și s-au întors să facă treabă!”

Sursa foto Arhivă personală Bogdan Suditu

La fel – școlit și întors să facă treabă aici, în țara sa -, este si Bogdan Suditu, invitatul emisiunii Ascultă vocile de azi  joi, 9 ianuarie a.c.
Conferențiar univ. dr. în geografie în Departamentul de Geografie Umană și Economică al Facultății de Geografie a Universității București, cu un doctorat în co-tutelă în geografie al Universității din Bucuresti și Université d’Angers, Franța (2006) și absolvent al Ecole Nationale d’Administration – ENA, Strasbourg (2010).

Este titularul cursurilor Geografie socială; Introducere în analiza și planificarea urbană; Politici de locuire și gestiunea zonelor rezidentiale; Geografia Bucurestiului, Introducere în dreptul urbanismului și planificări teritoriale (Master în limba franceză de Dreptul urbanismului și al planificării teritoriale, Facultatea de Drept, Universitatea București, Facultatea de Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, București , Facultatea de Urbanism / Université Paris 1 Pantheon Sorbonne, Franța și Université catholique de Louvain, Belgia. 
Între 2007 și 2013 a fost coordonatorul structurilor de specialitate privind politicile de locuire și planificare urbană din cadrul MDRAP (2007-2013).(http://www.cdut.ro/bogdan-suditu/)

Ascultă vocile de azi – pe toate frecvențele Radio România Cultural dar și pe www.radioromaniacultural.ro, de la 17.00 la 18.00.
Realizator Corina Negrea